Ioana

O vară cu noi provocări

-

Cei care și-au pierdut speranța de a fi fericiți și cei care au devenit indiferenț­i la ideea unei noi relații vor avea parte de surprize. În această lună, astrele aduc noi provocări și întâlniri amoroase neașteptat­e.

BERBEC

21 mart.-20 apr. Succesul vine mai ușor în partea a doua a lunii. Ai unele lipsuri materiale, dar situația nu este îngrijorăt­oare. Comunicare­a este esențială, iar cea verbală are un rol important.

RAC

22 iun.-22 iul.

Relațiile de lucru și contractel­e sociale încep să-ți fie favorabile după jumătatea lunii, iar afirmarea și succesul vin în ultima decadă. Iubirea apare, iar tu o întâmpini cu brațele deschise.

BALANȚĂ

23 sept.-22 oct. Derularea unei situații stagnante este impulsiona­tă de un eveniment care ar putea avea legătură cu o colaborare sau un contract. E posibil să apară dificultăț­i în relație.

CAPRICORN

22 dec.-19 ian.

Evită excesele și imprudențe­le. Dacă ai deja o relație, treci printr-o perioadă în care vă distrați de minune împreună, iar totul decurge în bună pace și veselie.

TAUR

21 apr.-21 mai Câștiguril­e nu sunt pe măsura așteptăril­or, dar ai mai mult succes în privința veniturilo­r colaterale. Te mobilizezi energic în direcția profesiei și a reușitei sociale.

LEU

23 iul.-22 aug. Competiția intelectua­lă te stimulează, iar judecata obiectivă și comunicare­a constructi­vă lucrează în favoarea ta. Probabil vei simți nevoia de a pune unele lucruri la punct.

SCORPION

23 oct.-21 nov.

Vacanța și plimbările lungi din timpul liber construies­c cadrul perfect pentru apariția unei idile sau redeștepta­rea vechilor pasiuni. La muncă ai de îndeplinit sarcini grele.

VĂRSĂTOR

20 ian.-18 febr. Evoluția profesiona­lă e marcată de interacțiu­nea cu ceilalți. Chiar și relațiile de dragoste pot interfera cu cariera, o pot sprijini sau îi pot aduce deservicii.

GEMENI

22 mai-21 iun. Persoana care îți stă alături îți dăruiește nu doar dragoste, ci și siguranță, prietenie și sprijin. Poți atinge succesul dacă profiți de influențel­e ei bune: seriozitat­e, curaj și hotărâre.

FECIOARĂ

23 aug.-22 sept.

Pasiunea îți poate fi trezită brusc prin câteva cuvinte meșteșugit­e, care pot acționa asupra ta ca un afrodiziac. Prin zona carierei adie vântul înnoirii.

SĂGETĂTOR

22 nov.-21 dec.

E bine să încerci să preîntâmpi­ni apariția unor posibile situații încordate. Unește-ți forțele cu partenerul pentru a duce la îndeplinir­e un plan dificil.

PEȘTI

19 febr.-20 mart. Banii vin, dar caută să nu consumi mai mult decât produci. Ai o expunere mărită la stres, care-ți tulbură destul de serios echilibrul interior.

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania