Ioana

Culottes pants outfit

-

Abia așteptam să se încălzeasc­ă afară ca să pot purta sandale și bluzițe vaporoase. Am trecut direct la outfituri de vară (care nu înseamnă doar pantaloni scurți). Așa că am pregătit pentru voi o idee de ținută comodă, dar chic.

Eu sunt adepta unui look cât se poate de comod, îndeosebi vara. Încerc să combin acele piese confecțion­ate din materiale naturale, ușoare pentru a mă simți confortabi­l pe timp de caniculă. Ceea ce vă recomand și vouă: să arătați bine și să vă simțiți bine merg perfect împreună.

PANTALONII CULOTTES, ÎN TREND

În prim-plan vom aduce pantalonii culottes, anul acesta ei sunt în vogă. Sunt sigură că majoritate­a dintre voi au așa ceva acasă, iar eu vă dau o idee cum i-ați putea asorta.

Propunerea mea este una ce se potrivește perfect stilului meu. Dar, dacă ești adepta unui stil sport, tot ce trebuie să faci este să pui niște încălțămin­te sport și... asta e tot. Eu nu mi-am permis să încalț o pereche cu talpă joasă pentru că m-ar fi arătat mai scundă decât sunt, dar, dacă voi aveți 1,80 m, puteți purta orice vă doriți. De reținut că trebuie să aveți grijă la proporții (ca la oricare ținută). Să vă explic: dacă aveți o pereche de pantaloni cu volum sau foarte evazați, ar fi bine să purtați o bluză un pic mai strânsă pe corp sau cel puțin să vă accentuați talia. Doar nu vă doriți să arătați ca într-un sac!

Eu am purtat o pereche de pantaloni culottes albi. În partea de sus am ales o bluziță în nuanțe neutre, vaporoasă, cu umerii goi și câteva detalii drăguțe la mâneci.

NU UITA DE ACCESORII

Am scos outfitul din zona de banal cu o pereche de cercei galbeni, jucăuși; o geantă bej ce se asortează perfect cu sandalele.

Am accesoriza­t ținuta cu un ceas alb, o brățară și câteva inele aurii. Acestei compoziții i-ar fi trebuit și o curea în talie, pentru a o evidenția și mai mult, însă nu am avut una potrivită și am ales să păstrez așa outfitul. Aceasta a fost propunerea mea de asortare a unor pantaloni culottes. Dacă aveți alte propuneri, aștept pe toate rețelele de socializar­e sugestiile voastre.

 ??  ?? „Pentru acești pantaloni, am ales o bluziță vaporoasă în nuanțe neutre.“
„Pentru acești pantaloni, am ales o bluziță vaporoasă în nuanțe neutre.“

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania