Ioana

Din roadele toamnei Sfeșnice din mere

-

Al treilea anotimp ne uluiește cu bogăția de forme și culori. Creați aranjament­e de neuitat cu ajutorul tărtăcuțel­or, arătoase și vesele.

 ??  ?? Cornul abundenței este cel mai potrivit simbol al toamnei. Din el se revarsă o mulțime de bunătăți și de delicatese care încântă nu doar stomacul, ci și privirea.
Cornul abundenței este cel mai potrivit simbol al toamnei. Din el se revarsă o mulțime de bunătăți și de delicatese care încântă nu doar stomacul, ci și privirea.
 ??  ?? Tărtăcuțel­e portocalii și cele galbene cu verde sunt asezonate cu câteva flori și ciorchini cu mure. Iată o idee excelentă de cadou!
Tărtăcuțel­e portocalii și cele galbene cu verde sunt asezonate cu câteva flori și ciorchini cu mure. Iată o idee excelentă de cadou!
 ??  ?? Lumânările aprinse pun în valoare nuanțele portocalii ale micilor dovleci. Tărtăcuța ovală are un aer nostim.
Lumânările aprinse pun în valoare nuanțele portocalii ale micilor dovleci. Tărtăcuța ovală are un aer nostim.
 ??  ?? După o plimbare prin grădină, te poți întoarce acasă cu acest aranjament colorat și gustos.
După o plimbare prin grădină, te poți întoarce acasă cu acest aranjament colorat și gustos.
 ??  ?? Ordonate după mărime, tărtăcuțel­e împart lădița joasă cu doi știuleți de porumb, câteva mere și vreo trei pere. Cromatica plină de căldură înveseleșt­e terasele sau balcoanele.
Ordonate după mărime, tărtăcuțel­e împart lădița joasă cu doi știuleți de porumb, câteva mere și vreo trei pere. Cromatica plină de căldură înveseleșt­e terasele sau balcoanele.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania