Ioana

Totul despre sex

-

La fel ca în celebrul serial, în această lună, lumea fiecăruia din noi se învârte parcă în zona aventurilo­r senzuale și a poftei nestăvilit­e de iubire. Acum este momentul să ne redescoper­im partenerul de viață și să-l privim cu alți ochi, iar cei aflați încă în căutarea sufletului pereche vor avea parte de nenumărate momente de flirt și de surprize dulci.

BERBEC 21 mart.-20 apr. Ai un farmec nebun, căruia sexul opus nu-i poate rezista, și o disponibil­itate afectivă foarte mare, însă pari a căuta iubirile lejere, dorind să savurezi plăcerile vieții fără a te implica.

RAC 22 iun.-22 iul. Iubirea și căsnicia sunt subiecte aflate pe primele locuri în agenda lunii. Riscul de stres relațional e mare, așa că adună toată răbdarea și diplomația de care ești în stare.

BALANȚĂ 23 sept.-22 oct. Totul devine mai viu, mai interesant, mai provocator, iar reacțiile tale sunt mai prompte și mai nerăbdătoa­re. Dorințele sunt aprige, abordările – mai directe.

CAPRICORN 22 dec.-19 ian. Urmează o perioadă în care ai cele mai mari șanse să întâlnești o nouă iubire și să descoperi noi fațete ale senzualită­ții. Pasiunea te așteaptă.

TAUR

21 apr.-21 mai

Nimic nu pare greu sau departe când este vorba să-ți împlinești iubirea. Pasiunile tale sunt intense și te determină să te exprimi mai mult decât îți permite de obicei firea.

LEU

23 iul.-22 aug.

Ai o bună comunicare cu omul de alături, împreună cu care pui la cale planuri de viitor. Aproape totul se face în doi: legăturile sunt strânse, există înțelegere.

SCORPION

23 oct.-21 nov.

Nu este timpul acum pentru iubiri unice, pasionale, ci mai mult pentru aventuri spumoase, vesele, plăcute și relaxate. Se petrec lucruri drăguțe, dar volatile.

VĂRSĂTOR

20 ian.-18 febr.

Dacă ai o relație stabilă, aceasta este tandră și afectuoasă. Dacă nu ai deocamdată pe cineva alături, sunt șanse mari ca în viața ta să intre o nouă iubire.

GEMENI

22 mai-21 iun.

Dacă nu ai o relație și îți dorești una, se poate să cunoști pe cineva într-o adunare sau prin intermediu­l unui prieten. Faci impresie bună în societate și câștigi de partea ta adepți.

FECIOARĂ

23 aug.-22 sept.

Se poate să trăiești o poveste de dragoste departe de privirile indiscrete sau să te înflăcărez­i pentru o himeră și să ai parte de o dezamăgire în iubire.

SĂGETĂTOR 22 nov.-21 dec.

Factorul sexual rămâne unul important, însă lui i se adaugă o puternică nevoie de cunoaștere, explorare și deschidere spre dimensiuni mai largi. Ai grijă la muncă!

PEȘTI

19 febr.-20 mart.

Energia sexuală continuă să se situeze la cote înalte, iar exprimarea erotică e bogată. Dacă ai o relație stabilă, atenția pare să fie centrată pe problemele casnice.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania