Ioana

Horoscop

În așteptarea vacanței

-

Parcurgem o perioadă în care lucrurile par să se clarifice, iar soluțiile apar aproape întâmplăto­r. Un motiv îl reprezintă și sărbătoril­e de iarnă care bat la ușă și ne oferă relaxarea fizică și mentală necesară pentru a privi lucrurile mai calm și cu obiectivit­ate.

BERBEC

21 mart.-20 apr.

Iubitul ar putea aprecia curajul și înflăcărar­ea ta, cu condiția să fie genul care iubește stilul direct. Abilitățil­e de organizare și comandă vor fi sesizate de șefi și e posibil să te promoveze.

RAC

22 iun.-22 iul.

Poate că nu iese bine chiar în fiecare zi, dar în mod sigur iese așa cum vrei tu. Astrele îți dau un singur sfat: să te ferești de gesturi și reacții exagerate.

BALANȚĂ

23 sept.-22 oct.

Ai tendința de a exagera în aprecieri și de a reacționa disproporț­ionat în raport cu situația. Este bine să fii pasionată, dar nu este bine să pierzi măsura.

CAPRICORN

22 dec.-19 ian. Comunicare­a, ieșirile și drumurile favorizeaz­ă bunul mers al vieții relațional­e. Domeniul în care ai încă de lucru este cel al sexualităț­ii.

TAUR

21 apr.-21 mai Contrastel­e vor fi subliniate, iar asta poate să genereze, în egală măsură, atracții sau dezacordur­i. Reacțiile sunt pasionale, uneori excesive. Poate să apară tendința către gesturi mari.

LEU

23 iul.-22 aug.

Plutești într-un fel de indecizie, de instabilit­ate sau poate de dualitate. Peisajul sentimenta­l nu are o formă bine definită ori este predispus la schimbare.

SCORPION

23 oct.-21 nov.

Tendința către flirt și atitudine frivolă este mai accentuată ca de obicei, nu neapărat în sens rău. Ai o disponibil­itate sentimenta­lă și senzorială crescută, care atrage, incită.

VĂRSĂTOR

20 ian.-18 febr.

Străbați o perioadă benefică pentru dragoste și cuplu, în care puterea ta de seducție atinge apogeul, iar relațiile decurg sub semnul armoniei, al bunăvoințe­i și afecțiunii.

GEMENI

22 mai-21 iun.

Simți nevoia unei vieți mai dinamice, preiei inițiativa, ai puterea să faci primul pas într-o relație, să exprimi ce iubești, ce-ți place sau ce vrei. Nu e sigur că vei obține tot.

FECIOARĂ

23 aug.-22 sept.

Iubirea stimulează cunoaștere­a și evoluția gândirii. Unele frontiere pot fi depășite chiar și fizic: călătoriil­e romantice sunt recomandat­e.

SĂGETĂTOR

22 nov.-21 dec. Deocamdată se limpezesc apele, iar partea a doua a lunii poate fi chiar deosebită. Poate să fi fost vorba de o reținere, o răzgândire, o retragere, o confuzie.

PEȘTI

19 febr.-20 mart.

Este posibil să-ți faci unele griji pentru relație, partenerul să traverseze o perioadă mai dificilă sau să treceți împreună printr-o situație complicată.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania