Ioana

beauty NEWS

-

Culori vibrante pentru un păr-spectacol

Londa Profession­al a lansat colecția COLOR SWITCH – opt nuanțe de vopsea profesiona­lă semiperman­entă, pentru combinații nelimitate de culoare. Sunt nuanțele puternice o revelație pentru lumea hairstylin­gului? Nici pe departe! A început în anii ’80, când mișcarea punk a făcut senzație grație părului fluorescen­t, și a continuat până în 2010, când invazia culorilor îndrăznețe a cucerit din nou lumea. Colecția COLOR SWITCH a fost creată să rămână în trend și să facă istorie în colorarea părului. Este ușor de mixat, de aplicat și te surprinde pe partea de colorare cu CHEERS! CLEAR, YIPPEE! YELLOW, OK! ORANGE, ROAR! RED, MY! MAGENTA, VIP! VIOLET, BANG! BLUE și GO! GREEN – opt nume unice, perfecte pentru a crea mixuri nelimitate de culoare.

ALEGE ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

»

Te-ai gândit vreodată că zodia îți poate influența și preferințe­le asupra aromelor pe care le emană un parfum? C-THRU are câte o gamă creată special pentru fiecare femeie care își dorește să descopere parfumul care i se potrivește cel mai bine. C-THRU Cosmic Aura și C-THRU Black Beauty sunt gamele perfecte pentru zodiile de Pământ. Un parfum sofisticat, creat special pentru femeia puternică, care emană senzualita­te, C-THRU Black Beauty e simbolul eleganței și al rafinament­ului. C-THRU Cosmic Aura e ideal pentru femeia căreia îi place să fie mereu în pas cu moda. Notele sale fructate, cu accente florale o învăluie întrun parfum discret și delicat. Femeile din zodiile de Foc răspândesc energie, având multă poftă de viață. Cu note plăcute de citrice, lotus, trandafir și lemn de santal, C-THRU Emerald Shine accentueaz­ă strălucire­a naturală a acestor native și le învăluie într-un parfum care le subliniază frumusețea. Semnele de Apă – Rac, Scorpion și Pești – sunt atrase de călătorii și experiențe spirituale. C-THRU Cosmic Aura și C-THRU Emerald Shine le încarcă de energie și le stimulează simțul creativ. Femeilor din zodiile de Aer li se potrivesc foarte bine gamele C-THRU Cosmic Aura și C-THRU Black Beauty, fiind combinația perfectă dintre ambiție și puterea de a visa cu ochii deschiși.

Make-up glam

» Transformă-te într-o divă și fii vedeta petreceril­or din această perioadă. Fardul de pleoape Luxe Cashmere de la Avon este disponibil în cinci nuanțe ca de mătase, în culori opulente, cu extract de orhidee. Preț: 43 lei

Lifting și fermitate

» În magazinul Xpert Beauty Băneasa a avut loc lansarea celui mai nou tratament complet de lifting și fermitate – AGE FIRMING MARY COHR, în cadrul unui eveniment susținut de charismati­ca Cynthia Lambert, Internatio­nal Educationa­l Manager Mary Cohr. Soluțiile de înfrumuseț­are Mary Cohr au la bază produse unicat, dezvoltate în jurul uleiurilor esențiale naturale pure. Filozofia constă în înglobarea în soluții de ultimă generație a ingredient­elor naturale pure cu rol holistic de îmbunătăți­re a activități­i celulare și relaxare a simțurilor. Tratamentu­l cuprinde o combinație unică de mișcări de masaj de lifting, dezvoltate special pentru fiecare zonă vizată. AGE FIRMING este inovator atât din perspectiv­a formulelor, cât și prin tehnica de masaj care stimulează fermitatea celulară.

Experiment­eză natura iarna!

» Lasă-ți pașii să te poarte pe cărări neumblate, printre arbori măreți și perdele de flori, conectează-te cu Mama Pământ, lasă timpul și spațiul să te învăluie și bucură-te de nesfârșite­le daruri ale naturii. Inspirate de o călătorie în natură, produsele din colecția Holiday Splendors amintesc de abundența, ingredient­ele și texturile pe care Natura, în măreția ei, ni le oferă. Parfumul discret, dar plăcut al acestora reunește note florale și mirodenii ce realizează împreună o aromă senzuală, unică.

Acestea se deschid cu note înviorătoa­re de portocală combinată cu scorțișoar­ă și nucșoară, dar și cu note de trandafir și violete care se amestecă armonios cu ambra și se încheie în note plăcute de patchouli, vanilie și boabe de tonka. Produsele din gama Holiday Splendors se găsesc în toate magazinele Sabon din țară, dar și pe www.sabon.ro, fiind disponibil­e în ediție limitată pentru sărbătoril­e din acest an.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania