Ioana

13 concluzii crude și picante

-

1 Înainte de a vorbi despre fanteziile tale, gândeștete că ele aparțin lumii tale interne, iar orice invitație la împărtășir­e și orice împărășire aduc în relație un grad de intimitate mai mare – dacă îți dorești așa ceva de la partenerul tău, puteți explora.

2 Dacă el nu vrea să vorbească despre fanteziile lui, respectă asta, dar gândește-te că le și poate pune în practică.

3 O fantezie e numai o fantezie și nu toate trebuie puse în practică, pe multe dintre ele nici tu nu dorești să le pui în practică.

4 Fanteziile trebuie să fie sare și piper și nu corvezi. Nu accepta să pui în scenă fantezii de-ale lui care ție nu îți plac sau chiar îți repugnă.

5 Pune-ți întrebări dacă toate fanteziile lui îți repugnă, poate fi semnul unei incompatib­ilități mari.

6 Atenție dacă vrei să-i propui unei prietene să treacă pe la voi și să încercați ceva împreună – fie că doar el vă privește, mai pe față sau mai pe furiș, fie că se implică activ, fantasmele pot fi puse la lucru! Pot intenveni probleme de atașament… oarece precauțiun­i sunt necesare, și nu vorbim aici numai despre prezervati­v.

7 Poți încerca să joci rol de dominatrix, dacă ți-a spus că asta îi place, dar nu te lăsa prea dusă de val, s-ar putea să nu-i placă la fel de mult cât zice sau să nu-i placă să facă asta cu tine. Dacă tot ai făcut rost de cătușe și frânghie de mătase, ține-le aproape, dar fii gata să te pomenești tu legată cu ele!

8 Manifestăr­ile publice pot fi foarte sexy și uneori surpriza face parte din excitație, dar în multe situații sociale este nevoie de prudență, iar prudența nu e deloc sexy. Alege cadrul potrivit pentru manifestăr­i în natură!

9 Discută mereu posibilită­țle pentru un eventual swinging în cupluri – suprizele nu sunt așa de bine-venite aici.

10 Nu-i propune să faceți sex în trei cu cel mai bun prieten al lui, chiar dacă ai fantezia asta și el ți-a spus că în principiu te-ar împărți cu un bărbat. S-ar putea să nu te ierte pentru asta niciodată.

11 Dacă ți se impune rolul de complet dominată, joacă-l, dacă vrei, dar, fiind numai un joc, fii mereu gata să schimbi și nu accepta abuzuri, poate fi o pantă periculoas­ă. Mai bine propune tu repede altceva.

12 Nu e obligatori­u ca jocul fantasmelo­r să fie reciproc – dacă ai fantasme pe care vrei să le păstrezi numai pentru tine, păstrează-le, aici instinctul știe mai bine decât orice manual de sex sau orice principiu de corectitud­ine politică.

13 Dacă nu ai chef să faci nimic din toate astea, nu te îngrijora, nu înseamnă nici că ești asexuată și nici că nu-ți iubești partenerul. De multe ori, fantasmele se consumă exclusiv acolo unde iau ființă, anume în imaginație. Alteori, ajunge numai să vorbești despre ele sau să citești o carte ori să vezi un film.

Fanteziile pot fi sarea și piperul vieții voastre sexuale, cu condiția să nu le respingeți cu repulsie și/sau judecăți morale chiar dinainte de a fi enunțate.

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania