Ioana

Cool stuff

Alegerile Adei pentru MARTIE

-

Levi’s® e UNBASIC

Unbasic e cuvântul pe care îl folosim în acest sezon pentru a descrie orice este familiar și fresh. Cum ar fi clasica geacă Levi’s® Trucker, însă cu o croială de patru ori mai largă. Este modul prin care brandul se joacă cu ceva atipic, însă ancorat în ceea ce ne este familiar. Itemuri autentice, cu o notă de neașteptat, un twist modern cu o doză de modă de stradă și elemente ale anilor ’90 sunt caracteris­ticile principale ale colecției de primăvară-vară 2019. Este o colecție familiară și fresh, cu elemente emblematic­e.

Haine pe tiparul tău!

Ținutele La Maison de Confiance conferă oricărei femei încredere în sine, punând accentul pe materiale de calitate și un tipar fără cusur. Liniile versatile și imprimeuri­le vibrante contribuie la crearea unor outfituri chic, potrivite pentru un stil în care primează eleganța cu aer relaxat. Rochii office cu un twist creativ, fuste plisate, cămăși sofisticat­e cu fundă, rochii de catifea, hanorace din dantelă sau paiete sunt combinații surprinzăt­oare adunate într-o colecție inedită. Magazinul este pe str. Benjamin Franklin nr. 7, București.

SILVER LAKE, NOUA COLECȚIE REPLAY

În sezonul primăvară - vară 2019, brandul Replay îți propune să descoperi efectul Silver Lake, noua colecție fiind inspirată din vibe-ul celebrului cartier din Los Angeles. Hainele reunesc diferite stiluri etnice, culturi, influențe din muzică și sport și oferă nenumărate oportunită­ți de a fi combinate. Astfel, Replay duce, prin această ultimă colecție, cercetarea și inovația la un nou nivel. Vedetele noi colecții rămân articolele din denim, Ice Blast, Aged, Laserprint sau Maestro, toate cu o atenție sporită spre protecția mediului.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania