Ioana

Ce spun pantofii despre tine

Felul în care ne îmbrăcăm, în care ne machiem sau ne purtăm părul poate spune foarte multe despre personalit­atea noastră. Același lucru este valabil și când vorbim despre accesorii, în mod special despre încălțămin­te.

-

1 Pantofii cu toc înalt sunt, indiferent de modul în care construim o ținută, sexy, senzuali, un etalon de feminitate. Prezența ta se face remarcată în orice moment datorită tocurilor, care îți dau mai multă încredere în tine. Dorești să fii admirată, iar acest aspect nu este greu de trecut cu vederea. Chiar și postura este una elegantă. Nu este însă indicat să porți tocuri înalte pe tot parcursul zilei, mai ales dacă activități­le tale presupun să stai mult în picioare.

2 Ești o femeie elegantă, dar totodată nu vrei să renunți la confort. Balerinii sunt o alternativ­ă șic la pantofii cu toc. În funcție de vârf, balerinii pot fi și ei sexy (dacă alegi un model ascuțit) sau sport (dacă optezi pentru varianta rotundă).

3 Botinele Chelsea spun despre tine că acorzi o mare importanță calității hainelor și a pantofilor pe care îi alegi. Ești elegantă, interesant­ă, cu atitudine și extrem de hotărâtă. Fiind versatile, botinele pot fi combinate cu pantaloni office, dar și cu jeanși sau cu fuste conice.

4 Pantofii cu șiret de inspirație masculină au și ei povestea lor. Unii ar spune că ești uneori indecisă și nu te poți hotărî între pantofii sport sau balerini. Ești adepta stilului clasic și pui accent pe calitate, pe materiale și pe un aspect distinct. Fie că mergi la birou, fie îți petreci timpul liber cu prietenii, pantofii cu șiret nu te dezamăgesc, putând fi purtați într-o sumedenie de moduri.

5 Pantofii sporty chic te descriu drept o persoană care pune accent pe confort, dar care, în același timp, e în pas cu moda. Ești creativă, mereu în acțiune și îți place să te joci cu stilurile. Chiar dacă optezi pentru o încălțămin­te cu influențe sport, modul în care te îmbraci este mult mai elaborat.

6 Fiecare dintre noi are cel puțin o pereche de încălțămin­te din pânză. Clasici sau colorați, ei ne aduc aminte de anii de liceu sau facultate, în care cu greu ieșeam din teniși. Nostalgice­le îi poartă și astăzi, fără să țină cont că, uneori, culoarea s-a estompat și nu mai arată la fel ca în momentul achiziției.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? SPORT 299 lei, Tezyo
SPORT 299 lei, Tezyo
 ??  ?? TINEREȘTI 299,99 lei, via zoot.ro
TINEREȘTI 299,99 lei, via zoot.ro
 ??  ?? MEREU LA MODĂ 279,99 lei, Reserved
MEREU LA MODĂ 279,99 lei, Reserved
 ??  ?? ÎN DUNGI 49,99 lei, H & M
ÎN DUNGI 49,99 lei, H & M
 ??  ?? ȘIC 288,99 lei, via zoot.ro
ȘIC 288,99 lei, via zoot.ro
 ??  ?? COMODE 444,99 lei, via zoot.ro
COMODE 444,99 lei, via zoot.ro

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania