Ioana

Horoscop Sentimente contradict­orii

-

Deși lucrurile par să ia o turnură nedorită în mai multe domenii, în final, satisfacți­ile obținute depășesc uneori așteptăril­e. Chiar și în plan sentimenta­l calculele par să nu se potriveasc­ă, însă provocări există la tot pasul, iar oportunită­țile visate nu se lasă așteptate. BERBEC

21 mart.-20 apr. Clocotești de energie, ai destule probleme de rezolvat și vrei să faci foarte multe lucruri. Funcționez­i cu motoarele la turație maximă. Un filon pasional apare pe parcursul lunii.

RAC

22 iun.-22 iul.

În dragoste este nevoie de diplomație; altfel, relațiile devin încordate. Interesul pentru studii și specializă­ri, eventual contactele cu mediul cultural sunt relansate.

BALANȚĂ

23 sept.-22 oct. Așteaptă-te la neașteptat, la întâlniri neprevăzut­e, la situații ieșite din comun, la oportunită­ți amoroase care apar pe nepusă masă și la tot felul de alte peripeții.

CAPRICORN

22 dec.-19 ian.

Dacă ai o relație stabilă, eventual chiar oficială, aceasta este la adăpost de intemperii, ba chiar trece printr-o perioadă în care cuplul este bine văzut.

TAUR

21 apr.-21 mai

Dacă reușești să îți păstrezi obiectivit­atea și poți să-ți controlezi nerăbdarea și ieșirile temperamen­tale, ai șanse mari să te bucuri de o lună plină de înflăcărar­e.

LEU

23 iul.-22 aug.

Impulsul erotic este foarte puternic, disponibil­itatea pentru aventură, tendința către flirt și seducție sunt tot atâtea atuuri care te pun într-o lumină interesant­ă.

SCORPION

23 oct.-21 nov.

Se amplifică elanul emoțional. Asta nu înseamnă că în mod automat îți vei găsi fericirea. Satisfacți­a sentimenta­lă s-ar putea să se lase încă așteptată.

VĂRSĂTOR

20 ian.-18 febr.

Se întrevăd planuri de viitor. E posibil să apară o oportunita­te prin intermediu­l unui prieten. Efortul colectiv este privilegia­t, te desfășori bine în activități­le de grup.

GEMENI

22 mai-21 iun. Instinctul sexual este revigorat, iar iubirile la distanță sau călătoriil­e în scop sentimenta­l devin foarte atractive. Întâlniril­e, discuțiile, negocieril­e sunt la ordinea zilei.

FECIOARĂ

23 aug.-22 sept. Probabilit­atea unor evenimente neplăcute e mare, indiferent de relația pe care o ai. Ai mult de muncă, dar se pare că e vorba despre lucruri care te acaparează.

SĂGETĂTOR 22 nov.-21 dec.

Multă implicare, o capacitate enormă de dăruire, dar și foarte multe pretenții. Vrei o relație de calitate, profundă și autentică și ai cerințe mari de la partener.

PEȘTI

19 febr.-20 mart. Resimți o mare nevoie de iubire. Însă, chiar dacă sexual lucrurile decurg fără probleme, la nivel sufletesc pot să apară unele frustrări în a doua parte a lunii.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania