Ioana

Top 5 must-have

pentru o iarnă târzie-primăvară timidă

-

Când vine vorba de noile trenduri, uneori, cu riscul de a nu ieși din zona de confort, prefer o ținută clasică. Dar, chiar și așa, această alegere mă determină să fiu încrezătoa­re, să mă simt bine, iar asta cred că e cheia unei ținute: să fii și să te simți tu însăți. La polul opus există trenduri trecătoare care îmi cad cu tronc, iar după expirarea lor stau și mă întreb what

was wrong with me. Însă astăzi nu miam propus să vorbim despre trendurile ce influențea­ză industria modei, ci despre câteva piese vestimenta­re care, după părerea mea, nu se vor demoda niciodată. Mă văd investind mai mult în articolele de acest gen, pentru că știu că le port mult mai des, deci calitatea trebuie să fie superioară. Dacă aveți deja în garderobă aceste piese, atunci înseamnă că aveți un spirit întreprinz­ător și priviți lucrurile în perspectiv­ă.

CIZMELE ELASTICE CU TOC CUI Am ținut să precizez atributul „elastice“pentru că am tot avut mai multe modele de cizme și vă spun drept că nici una dintre perechi nu arăta la fel de bine pe picior cum arată acestea. Inițial, credeam că voi avea probleme cu ele și că vor fi prea strâmte, dar m-am înșelat. Chiar dacă au tocul cui, sunt foarte comode. Astfel de cizme cred că au decenii în spate, însă nu se demodează niciodată.

JACHETELE MIDI, în special pe gri. Cel puțin în garderoba mea de iarnă predomină jachetele lungi, iar în cea de primăvară, cele scurte. Astfel, pentru această trecere dintre sezoane am găsit o cale de mijloc: jacheta midi. Unele fashionist­e mai înfocate ar spune că o astfel de haină nu ar mai conferi acel efect de picioare lungi, însă le-aș spune clar că se înșală. Asta, cel puțin în situația de față, cu cizmele menționate. Chiar și așa, jacheta e foarte chic, integrându-se perfect într-o ținută office, purtată, de ce nu, chiar cu o pereche de pantaloni tip creion și o pereche de oxfords. De ce am menționat și culoarea? Cred că acest gri arată deosebit și duce ținuta într-o zonă elegantă.

GENȚILE DE MĂRIME MEDIE

Eu le găsesc destul de rar, însă când se întâmplă e război și (apoi) pace. Le prefer pentru că sunt încăpătoar­e și îmi pot lua lejer strictul necesar. Cea de față nu este foarte elegantă, putând fi purtată foarte ușor și într-o combinație mai casual. În funcție de culoarea sau stilul vestimenta­r, se poate lega o eșarfă colorată pentru a arăta mai chic.

PĂLĂRIILE CU BOR ROTUND

Știu, le-ați tot văzut sau le știți dintotdeau­na. Ei bine, eu nu prea le văd a fi purtate de fashionist­ele de la noi. Să vă spun că eu am mai multe culori? Just in case.

Mi se pare că schimbă vizibil lookul ținutei, conferindu-i un aer mai elegant, eventual vintage (depinde aici de pălărie).

MĂNUȘILE DIN PIELE, în special cele cu touchscree­n. Pe acestea le-am descoperit recent, iar faptul că aveau touchscree­n, dar și un model interesant m-a determinat să le achizițion­ez. Călduroase, arătoase și chiar comode, sunt atât un accesoriu ce conferă un plus de feminitate, cât și elementul salvator ce te protejează contra frigului. Acum vă îndemn și pe voi să îmi spuneți ce piese vestimenta­re din această listă aveți în garderobă, precum și ce articole nu ar trebui să lipsească. Today changes with you!

 ??  ?? Cizmele elastice sunt un must-have al noului sezon de tranziție.
Cizmele elastice sunt un must-have al noului sezon de tranziție.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania