Ioana

Nude, un machiaj sofisticat

Delicat, aproape invizibil, machiajul nude este elegant și sofisticat în același timp. Culori discrete și tușe fine, așa s-ar putea rezuma.

-

Arată superb atunci când e bine făcut. Unele femei îl consideră prea anost și aleg un machiaj mult mai structurat și plin de culoare. Discret cum e, acest tip de machiaj ascunde în spatele lui o artă, iar atunci când e realizat corect, aduce un farmec aparte. Este potrivit oricărei vârste și în orice situație.

HIDRATAREA CONTEAZĂ

Nude însemnă natural, iar un plus de prospețime dă și mai mult farmec. E musai să începi acest machiaj cu o bază bună de hidratare. Se aplică un serum, apoi o cremă hidratantă­m iar după câteva minute, un fond de ten în aceeași nuanță cu a pielii sau o cremă BB. Aplică și pe zona T un strat ușor de pudră translucid­ă pentru a preveni luciul feței peste zi, iar pe pomeți o tușă fină de fard iluminator.

BUZE NATURALE

Asta nu însemnă să renunți la ruj, dar poți alege un gloss sau un ruj mat într-o nuanță cât mai apropiată de cea naturală. Fără contur și fără culori sclipitoar­e, buzele vor căpăta o senzualita­te inocentă.

3 ACCENTE PENTRU OCHI

Ochii trebuie puși în valoare într-o notă neutră, puțin vizibilă, dar într-un cadru perfect. La machiajul nude este important să conturezi sprâncenel­e, să le adaugi volum și astfel să pui în valoare zona ochilor. Genele trebuie și ele definite, dar în mod natural, nu încărcate, folosind o mascara pentru volum și alungire. O tușă fină de bronz sau de roz pe pleoapa mobilă dă strălucire ochilor, deși machiajul abia dacă se observă. Folosește aceeași culoare pentru a sublinia pomeții!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Rul mat Velours Famous de la Melkior, 39,90 lei
Rul mat Velours Famous de la Melkior, 39,90 lei
 ??  ?? Paletă de farduri mate și perlate, Nude edition, essence, 21 lei
Paletă de farduri mate și perlate, Nude edition, essence, 21 lei
 ??  ?? Fardul de pleoape Little Round Pot, Bourjois, 54 lei
Fardul de pleoape Little Round Pot, Bourjois, 54 lei
 ??  ?? Mascara Lash Love de la Douglas este specială pentru ochii sensibili, 85 lei Paletă de farduri cu textură mătăsoasă, sensai, 354 lei
Mascara Lash Love de la Douglas este specială pentru ochii sensibili, 85 lei Paletă de farduri cu textură mătăsoasă, sensai, 354 lei
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania