Ioana

Numele este Craig, Daniel Craig

Deși mai puțin charismati­c ca alți actori de renume, cu un fizic nu neapărat perfect, Daniel Craig a făcut istorie cu rolurile sale din James Bond, iar acum toată lumea îl așteaptă în „No Time to Die“.

-

Cu toate acestea, premiera filmului, care trebuia să aibă loc luna aceasta, a fost amânată pentru noiembrie din cauza pericolulu­i infectării cu coronaviru­s. O situație ironică, dacă luăm în considerar­e titlul peliculei. În altă ordine de idei, poate nu știai, dar actorul britanic, primul agent 007 blond și cel mai mic de statură, a refuzat să-și vopsească părul într-o culoare închisă pentru acest rol. Criticii au fost sceptici în ceea ce privește performanț­ele lui în James Bond, dar, cu toate acestea, el a întrecut orice așteptări și, mai mult, a câștigat o mulțime de premii datorită interpretă­rilor succesive ale îndrăgitul­ui personaj. Daniel Craig își ține viața particular­ă departe de presă, fiind o apariție discretă în această privință, însă este implicat în multe cauze caritabile. A lucrat cu organizați­i precum S.A.F.E. Kenya, care abordează problemele sociale prin intermediu­l teatrului de stradă, ori cu asociații care ajută studenții cu venituri reduse să aibă acces la educație, devenind astfel o voce importantă în societate. Primul film James Bond pe care Daniel l-a văzut a fost „Live and Let Die“(1973), cu Roger Moore, însă actorul recunoaște că îl preferă pe Sean Connery, îndeosebi în „From Russia with Love“. În ciuda acestei admirații, Craig nu a făcut din performanț­a sa o imitație a lui Connery, ci a reinventat personajul în stil personal. O informație interesant­ă este că datorită lui Pierce Brosnan actorul a acceptat să joace în James Bond, el nefiind foarte încântat de acest rol.

 ??  ?? Actorul alături de soția sa, Rachel Weisz, la un eveniment din New York Regizorul Cary Joji Fukunaga, actrița Léa Seydoux și Daniel Craig pe platourile de filmare ale ultimului Bond, Matera, Italia.
Actorul alături de soția sa, Rachel Weisz, la un eveniment din New York Regizorul Cary Joji Fukunaga, actrița Léa Seydoux și Daniel Craig pe platourile de filmare ale ultimului Bond, Matera, Italia.
 ??  ?? Dintre cei șase actori care l-au jucat pe James Bond, Craig este al doilea englez, după Roger Moore.
Dintre cei șase actori care l-au jucat pe James Bond, Craig este al doilea englez, după Roger Moore.
 ??  ?? Doi iubitori de mașini scumpe: prințul Charles și Daniel Craig admirând un Aston Martin, una din preferatel­e lui Bond
Doi iubitori de mașini scumpe: prințul Charles și Daniel Craig admirând un Aston Martin, una din preferatel­e lui Bond

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania