Ioana

Vești bune

-

Nu ducem lipsă de energie fizică, însă trebuie să nu amestecăm emoțiile cu rațiunea, să nu luăm decizii radicale și nici să ne neglijăm sănătatea. ... Berbec 21.03-20.04 Caracteris­tici generale. Semn de foc, Berbecul nu este întâmplăto­r primul semn al zodiacului. El deschide drumuri, inițiază proiecte curajoase, este îndrăzneț și nu spune niciodată nu provocăril­or. Berbecul vrea să fie în orice loc unde se întâmplă ceva și încearcă să ajungă primul. Îi place să acționeze sub impulsul momentului, fără să se gândească prea mult înainte. Are entuziasm și curaj din plin, iar dacă își pune ceva în minte, este de neoprit. Pot fi conducător­i excelenți (este în natura lor) și de cele mai multe ori curajul și abnegația lor îi inspiră pe ceilalți să-l urmeze. Au idei foarte bune, uneori geniale, dar nu prea știu să coopereze cu cei din jur. Berbecii au parte de oportunită­ți care le sporesc prestigiul. Începe o perioadă de mare popularita­te, care anunță succes la public, susținere în acțiunile întreprins­e, mulți simpatizan­ți și sprijin din partea prietenilo­r. Nativii își lărgesc cercul de cunoscuți, întâlnesc oameni cu care leagă relații plăcute și utile carierei, se implică în acțiuni de grup sau cu caracter social. Carieră/bani. Pe plan financiar, apare o îmbunătăți­re în două trepte, una vizibilă chiar din prima săptămână a lunii. Ceva se deblocheaz­ă, spre binele intereselo­r materiale. Sănătate. În linii mari, sănătatea pare a fi stabilă. Rezistența fizică este bună și se întărește. În ultima decadă a lunii, Berbecii au un excelent tonus fizic și psihic. Dragoste. Viitorul se prezintă în culori pastelate. Viața relațional­ă depinde mai mult ca oricând de comunicare, activități sociale, proiecte colective, congrese sau reuniuni. Prietenii par a avea un rol determinan­t: pot să medieze o eventuală neînțelege­re, să dea un sfat bun sau chiar să-ți prezinte pe cineva care îți va intensific­a bătăile inimii. Te afli într-o perioadă de mare senzualita­te, în care simțurile îți sunt foarte vii, iar trăirile foarte intense. Și încă există lucruri de descoperit în acest domeniu.

 ??  ?? REESE WINTERSPOO­N (22.03.1976) E renumită pentru filmele „Legally Blonde“, „Sweet Home Alabama“, dar și pentru multe alte comedii romantice. Cu toate acestea, ea a demonstrat că poate face și roluri serioase, în „Walk the Line“, „Wild“sau „Vanity Fair“.
REESE WINTERSPOO­N (22.03.1976) E renumită pentru filmele „Legally Blonde“, „Sweet Home Alabama“, dar și pentru multe alte comedii romantice. Cu toate acestea, ea a demonstrat că poate face și roluri serioase, în „Walk the Line“, „Wild“sau „Vanity Fair“.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania