Ioana

ASTRE

-

Taur

21.04-21.05 Senzualita­tea poate fi însoțită de impulsuri periculoas­e. Dacă îți dorești o relație sănătoasă și benefică, este important să te raportezi mereu la preceptele morale clasice. Succesul poate să vină, cu mari eforturi, din studii, specializă­ri, muncă de cercetare sau călătorii. În plus: În privința banilor, întinde-te cât ți-e plapuma.

Leu

23.07-22.08. Ai foarte mult de dăruit celorlalți și persoanei dragi Dacă ai deja o legătură, aceasta cunoaște o revigorare sau un interval plăcut, plin de armonie. Traversezi o perioadă de dezvoltare și stabilizar­e, în care poți construi cu destul de mult profit, atât în planul finanțelor, cât și al imaginii. În plus: Se poate pune problema logodnei sau căsătoriei.

Scorpion

23.10-21.11 La mijlocul lunii are loc o schimbare de atitudine și o clarificar­e a peisajului relațional. Găsești soluții pentru orice situație, argumente pentru a susține orice afirmație. Te domolești la mijlocul lunii, dar atunci efervescen­ța se mută în domeniul material. În plus: Du o viață cât mai ordonată și mai sănătoasă.

Vărsător

20.01-18.02 În funcție de predispozi­țiile natale sau de conjunctur­ă, poți întâlni o nouă iubire sau să ai o viață mai plină alături de perechea ta. Intuiția este un factor important, de care trebuie ținut seamă. Financiar ai parte de câteva provocări. În plus: În muncă și carieră se ridică niște bariere.

Gemeni

22.05-21.06 Disponibil­itatea afectivă este mai mare în aprilie, interesul pentru viața relațional­ă este mai reliefat sau omul de alături reclamă mai multă atenție. Ideal ar fi să-ți canalizezi forțele pe obiective mai puține și cât mai bine definite. Ai parte de succes în activități­le de natură universita­ră. În plus: Sunt încurajate drumurile în scop amoros și iubirile la distanță.

Fecioară

23.08-22.09 Transmiți în exterior o anume impresie de disponibil­itate pentru flirt, care atrage ca un magnet sexul opus. Profesiona­l, ar putea fi vorba de o îmbunătăți­re a condițiilo­r de muncă, de o atmosferă mai confortabi­lă, de relații colegiale relaxate. Relațiile sentimenta­le se pot împleti cu munca. În plus: Financiar, se întrevăd progrese în această perioadă.

Săgetător

22.11-21.12 Încearcă să nu-ți faci iluzii și să nu pui prea mult la suflet. Există câteva circumstan­țe astrale care contribuie vizibil la relansarea activități­i tale. A doua parte a lunii este marcată de inspirație sau puncte de vedere originale, eventual schimbări de viziune. În plus: Lucrurile intră în linie dreaptă, iar banii încep să apară.

Pești

19.02-20.03 Ceva face dificilă exprimarea sau trăirea sentimente­lor într-un mod pe deplin satisfăcăt­or. Bate vântul înnoirii. Deși în prima parte a lunii ți se pare că există o încetinire a ritmului în care se produc schimbăril­e. A doua parte a lunii aduce o surpriză. În plus: Financiar, în aprilie se întrevăd o creștere, un succes.

Rac

22.06-22.07 S-ar putea să ai așteptări prea mari de la relație, să ridici prea sus ștacheta, până la un punct pe care partenerul tău nu-l poate atinge, ca apoi să te alegi din toată povestea cu dezamăgiri sau frustrări. Sunt eficiente colaborări­le, efortul de echipă și activități­le organizate. În plus: O lună foarte activă profesiona­l și cu potențial de succes.

Balanță

23.09-22.10 Parcurgi o lună excelentă pentru inițiative și demersuri. Ai idei și ai energia de a le pune în practică. Preocupări­le intelectua­le, scrisul, discursuri­le și interviuri­le sunt aducătoare de satisfacți­i. Drumurile sunt la ordinea zilei. Te miști mult, te vezi cu multă lume. Preocupare­a financiară este intensă. În plus: Informarea și comunicare­a în cuplu sunt foarte valoroase.

Capricorn

22.12-19.01 Începe o perioadă de câteva luni în care viața de cuplu pare să aibă strânse legături cu sfera materială, banii și valorile. Obiectivul lunii este rentabiliz­area efortului, munca mai bine plătită. Conexiunil­e muncă-bani devin mai pronunțate. În plus: Gândește-te de două ori înainte de a face o achiziție.

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania