Mami

La multi ani, ma mi!

- Andreea Cohu] redactor-șef

Trebuie să fie tare frumos să afli în luna martie că ești însărcinat­ă. Sau pur și simplu să te găsească această lună specială cu bebe în burtică și să te simți de parcă Ziua Mamei ți-ar fi dedicată numai ție. Ori poate că este primul an în care are cine să-ți spună „mama“. În toate, cazurile, felicitări! Dacă citești revista noastră, sigur ai motive de sărbătoare nu doar în luna martie, ci în fiecare zi, pentru că, nu-i așa, nu e de ici, de colo să aduci pe lume un pui de om! Povestea începe cu un test de sarcină pozitiv și continuă cu o mulțime de necunoscut­e, așa că ți-am pregătit răspunsuri de la medici la întrebăril­e cele mai comune în această perioadă, un interviu despre medicament­ele pe care ai voie să le iei în timpul sarcinii și alte informații utile pe parcursul celor nouă luni.

Apoi, din ipostaza de proaspătă mămică, una dintre cele mai arzătoare griji ale tale va fi alăptatul. Oare bebe papă destul? De ce nu ia în greutate? Are voie suzetă? Toate răspunsuri­le sunt aici.

Altceva care o să te preocupe este somnul bebelușulu­i. Și al tău, pentru că tot de el depinde. O să vină vreodată ziua (noaptea, de fapt) în care o să prinzi opt ore legate de odihnă? Secretele ți le dezvăluie cei mai buni specialișt­i.

Tot în această ediție vei găsi un interviu special, cu una dintre cele mai frumoase, energice și active mămici pe care le știu, Anca Bucur. Are doi copii superbi și sfaturi care precis îți vor fi utile.

Iar dacă ți-ai dori, dar nu ai curajul să adopți, din povestea Oanei și a lui

Gabriel Solomon o să afli tot ce e nevoie să știi. Oricum, anul acesta se vor face, se pare, modificări în Legea adopției, astfel că lucrurile vor fi mai ușoare pentru cei care doresc să devină părinți adoptivi.

Dacă ai și alte întrebări pentru noi, te rugăm să ni le trimiți pe adresa redacției și vom face tot posibilul să primești răspuns în următoarea ediție Mami.

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania