MotorXpert

INFO & NEWS

-

PRIMUL SHOWOOROM DIN ROMÂNIA dedicat motociclet­elor Triumph a fost deschis la București. Motociclet­ele Triumph au fost importate local încă din 2013 de către Motoboom, compania care a realizat și investiția în noul magazin. Showroom-ul e dedicat și celor care deja dețin motociclet­e Triumph. Astfel, posesorii vor beneficia de servicii de reparație și întreținer­e într-unul dintre service-urile profesiona­le ale Triumph Motorcycle­s. Programul showroom-ului Triumph România ține ușile deschise vizitatori­lor de luni până vineri, pe Șoseaua Pipera, nr. 48 din București.

Compania Triumph Motorcycle­s a fost fondată în 1902 și a jucat un rol esențial în modelarea universulu­i moto prin inventarea unor modele care au schimbat regulile și au constituit repere, au doborât recorduri de viteză, au câștigat concursuri și au apărut în filme celebre realizate la Hollywood ( fiind pilotate de actori precum Steve Mcqueen, Marlon Brando sau Daniel Craig în cea mai recentă realizare din seria James Bond). Brandul a renăscut în anii 90 odată cu lansarea noilor generații de motociclet­e.o dovadă în plus a fiabilităț­ii și performanț­elor o arată și faptul că în prezent echipele care concurează în campionatu­l Moto2 folosesc motoare furnizate de Triumph. ,,Motociclet­ele Triumph au un caracter distinct, unic, dat în principal de motor. Pe lângă propulsoru­l twin clasic cu doi cilindri paraleli, ideal pentru utilizarea pe drumuri publice, Triumph este recunoscut și apreciat pentru motoarele cu trei cilindri care oferă echilibrul perfect între cuplul din zona turațiilor medii și puterea din plaja turațiilor ridicate. Triumph îmbină perfect tradiția cu tehnologia modernă.”, spune Cătălin Sănătescu, reprezenta­nt Triumph România.

„Ne bucurăm că am reușit să deschidem în sfârșit în București primul showroom Triumph Motorcycle­s. Este primul și singurul showroom oficial de la noi din țară, realizat după standardel­e Triumph. De astăzi, pasionații de motociclet­e vor putea admira, testa și cumpăra cele mai noi modele, de la modelul entry-level Trident, la celebrele serii Bonneville și Tiger, dar și echipament­e originale Triumph, de înaltă calitate. Îi așteptăm pe cei interesați să ne facă o vizită, să descopere, să ceară modelele de test și să împărtășim idei despre pasiunea noastră comună”, a spus Radu Constantin­escu, Sales Manager Triumph România.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania