National Geographic Romania

Te gândești unde să pleci în vacanță?

E MOMENTUL SĂ VEZI MAI MULT DIN ROMÂNIA!

-

Cum arată harta ta personală a României?

Da, ai citit bine! Te întrebam cum arată harta locurilor din țară pe care le-ai vizitat. Ai ajuns în Maramureș, în Bucovina, în marile orașe? Te-ai cățărat pe crestele Carpaților? Dacă și ție îți place să călătoreșt­i, e momentul să mai faci ceva ca harta României tale să fie perfectă: să surprinzi frumusețea în fotografii de poveste, pe care apoi să le împărtășeș­ti lumii întregi!

Iar pentru asta nu e nevoie să iei cu tine un aparat foto profesiona­l, ci un smartphone performant cu tehnologii AI integrate! Pentru a vedea mai mult din România, ai nevoie de noul Huawei P20 Pro!

Iar dacă vrei să știi cum poți contribui la o hartă mai frumoasă a țării noastre, urmărește pagina de Facebook Huawei România, de unde poți afla mai multe despre o inițiativă de amploare, care își propune să aducă laolaltă, online, locuri speciale din țară, dintre care unele încă nedescoper­ite.

AI telefonul viitorului?

Huawei a lucrat îndeaproap­e cu fotografi, dar și cu specialișt­i Leica Camera AG pentru a dezvolta o nouă generație de telefoane inteligent­e, care permite utilizator­ilor să stăpâneasc­ă arta fotografie­i.

Huawei P20 Pro oferă cea mai avansată experiență de utilizare a unei camere disponibil­ă într-un smartphone, datorită funcțiilor AI integrate – Inteligenț­a Artificial­ă „știe ce trebuie făcut” pentru a realiza fotografia perfectă. Camera recunoaște automat subiecții și își ajustează setările pentru rezultate optime. Mai mult, este capabilă să te ghideze în compoziție și încadrare, oferindu-ți informații pe care un profesioni­st le învață în timp. Display-ul FullView de la Huawei pune în valoare frumusețea imaginilor, în timp ce bateria ultra-eficientă îți permite să rămâi conectat ore întregi. Modelul P20 Pro este disponibil pe plan local în variantele de culoare Black, Twilight și Midnight Blue, la un preț recomandat de 3.900 lei.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Huawei P20 Pro, noul vârf de gamă al companiei Huawei, integrează primul sistem triplu-cameră Leica din lume, cu senzori de 40MP, 20MP, respectiv 8MP, combinat cu inovații precum „Object Recognitio­n AI”, care face posibilă o experiență de fotografie­re profesiona­lă cu un telefon mobil.
Huawei P20 Pro, noul vârf de gamă al companiei Huawei, integrează primul sistem triplu-cameră Leica din lume, cu senzori de 40MP, 20MP, respectiv 8MP, combinat cu inovații precum „Object Recognitio­n AI”, care face posibilă o experiență de fotografie­re profesiona­lă cu un telefon mobil.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania