National Geographic Romania

Poți face din Edenland Park raiul tău personal

Imaginează-ți că te sărbătoreș­ti alături de prieteni la umbra pădurii sau că îți dăruiești o noapte romantică în căsuțele suspendate. Imaginează-ți că workshopul de formare poate deveni o stimulantă zi în aer liber. Sau nu-ți mai imagina: poate fi realita

- www.edenland.ro

Care e ideea în jurul căreia s-a construit Edenland?

Pădurea a fost cumpărată în anul 2011. Ne-am dorit și ne dorim în continuare ca ea să fie un „colț de rai” atât pentru echipă, cât și pentru clienții noștri. Fiind un loc în apropiere de București, am încercat să punem în valoare ceea ce ne-a oferit natura, creând un parc de aventură, un loc în care oamenii să respire aer curat, să se miște și să se odihnească în aer liber, să ia o pauză de la cotidian.

Care sunt astăzi atracțiile principale?

Edenland Park oferă activități pe toate gusturile, pentru mici și mari deopotrivă. Atracția principală a parcului sunt traseele în copaci – 13 la număr, cu diferite grade de dificultat­e, echipate cu sistemul de siguranță unic în România „Linia Vieții”. Dar suntem capabili să îndeplinim multe preferințe: la noi te poți plimba cu bicicleta (proprie sau închiriată), poți face echitație la Eden Ranch pe orice vreme, cu antrenori autorizați, pe cai frumoși și excelent îngrijiți. Mai poți juca paintball, airsoft sau poți trage cu arcul la țintă ori te poți aventura pe peretele nostru de escaladă, care are 12 metri înălțime. Copiii mai mici au locul lor de joacă. După atâta activitate, dacă ți se face foame, poți merge în zona de food sau poți gusta din ce ți-a pregătit restaurant­ul La Muma Pădurii.

Tot în incinta parcului, o zonă de cazare cu căsuțe în copaci le poate oferi un sejur prelungit și cu totul special celor aventuroși.

Poate Edenland Park să devină o experiență personaliz­ată?

În zilele din cursul săptămânii (când nu sunt sărbători legale, însă), poți face din Edenland Park raiul tău personal. Îți poți organiza aici aniversare­a, cu o masă festivă în foișoare sau în pavilioane­le mai mari din lemn, iar companiile care vor să iasă pentru câteva ore din birouri își pot aduce aici echipa la evenimente „out of the box”.

Pot face și team building, scutind un drum până în inima țării, dar asigurându-le oamenilor lor aceeași doză de energie, distracție și acea împrospăta­re a minții care are loc doar în mijlocul naturii. Plătește cu cardul tău Mastercard® Premium & Business la Edenland și ai 10% reducere la activitate­a de trasee în copaci și 10% reducere pentru cei mici la accesul în locul de joacă. În perioada 1824 iunie, pe lângă aceste beneficii, se adaugă intrarea gratuită în parc pentru titularul cardului. Oferta nu se cumulează cu alte reduceri sau promoții din locație.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania