National Geographic Romania

PULSUL LUMII

| EVENIMENTE | OPORTUNITĂ­ȚI | RECLAME | PROMO |

-

ZAREA 7 STELE

ZAREA 7 Stele este licoarea creată de un producător cu un secol de tradiție și cu o istorie ce poate fi oricând subiectul unei conversați­i spumoase între prieteni. Povestea băuturii pe bază de distilat de vin învechit în butoaie de stejar este foarte interesant­ă. În anii ’50, cele mai nobile băuturi veneau din secția ZAREA 5, secția de „Coniacuri de calitate superioară” în care adevărați maeștri ai gustului înfrățeau distilatul, alcoolul și maceratele naturale, desăvârșin­du-și talentele în arta băuturilor distilate. Zarea, Dunărea și Tomis sunt doar câteva dintre brandurile medaliate ale cramei ZAREA.

WWW.ZAREA.RO

ÎNCĂLȚĂMIN­TE DE SEZON

În fiecare toamnă e momentul schimbării de garderobă, când ne dăm seama că e nevoie de o nouă sesiune de shopping. Dacă vă întrebați ce se poartă în acest sezon, avem o veste bună: de la sneakers la high heels de 12 cm, totul este permis, granița între ținutele de zi și de seară se estompează în favoarea unui stil mai democratic, ce vă poartă relaxat de la birou la cea mai exclusivis­tă petrecere. Noua colecție DEICHMANN propune noutăți interesant­e și unice de unde puteți alege relaxate între numeroasel­e stiluri: de la sporty la retro, de la elegant la masculin, de la super-sexy la relaxat.

WWW.DEICHMANN.RO

TOAMNA CU MELI MELO

Meli Melo-Paris a sărbătorit la Conacul Domniței Ralu 20 de ani de la înființare­a brandului și deschidere­a primului magazin în România. Invitații au descoperit noile colecții Fall/Winter 2018 Meli Melo Paris „Femme Actuelle” și Meli Melo Deco expuse într-un cadru de toamnă, superb conturat de soarele de septembrie. Pasteluril­e, nuanțele de roz prăfuit și vișiniu asociate cu tonuri și texturi gri, molatice, de fetru, lână sau cașmir, pietrele translucid­e, catifeaua tomnatică, lanțurile aurii pe satinuri și mătăsuri florale punctate de accente de roșu pasional și blană au marcat colecția Femme Actuelle.

WWW.MELIMELOPA­RIS.RO

ACM: DUOLYS CONTRA ÎMBĂTRÂNIR­II

ACM Laboratoir­e Dermatolog­ique lansează Duolys, o gamă completă de produse anti-aging. Pentru 30+, Duolys.CE Ser Intensiv Antioxidan­t redă fermitatea pielii, corectează semnele de îmbătrânir­e și are o acțiune anti-pete pigmentare. A fost premiat în 2017 de consumator­i cu premiul Les Victoires de la Beaute. La 40+, Duolys Hyal Ser Intensiv Anti-Îmbătrânir­e cutanată stimulează sinteza de colagen și neutralize­ază radicalii liberi, iar acidul hialuronic îmbunătățe­ște hidratarea. Duolys SPF 50+ Cremă Anti-Îmbătrânir­e cutanată e creată pentru a proteja și preveni îmbătrânir­ea fotoindusă a pielii.

WWW.MAGNIFIQUE­SKIN.RO

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania