National Geographic Traveller Romania

Hoteluri în vogă în Golful San Francisco

-

HOTEL ZEPPELIN

(●) omagiază rockerii și nonconform­iștii orașului prin detalii de design numai bune de pus pe Instagram, de la postere psihedelic­e la simboluri ale păcii proiectate pe tavanele camerelor. La o stradă distanță de Union Square, hotelul cu 196 de camere are și săli de conferințe, botezate Love și Peace – cea din urmă fiind o sală pentru jocuri, cu fresce pop-art și un panou de bingo uriaș.

La FAIRMONT SAN FRANCISCO

(●), hotelul cu 592 de camere de pe Nob Hill care a rezistat cutremurul­ui din 1906, nu ratați furtunile artificial­e de interior și băuturile tropicale la clasicul Tonga Room & Hurricane Bar, sau statuia de bronz a lui Tony Bennett de lângă intrare. Cântărețul și-a interpreta­t pentru prima oară piesa I Left My Heart in San Francisco chiar aici, în 1961. ARGONAUT HOTEL

(●), aflat într-un depozit de cărămidă de la începutul secolului al XX-lea, oferă lux în zona Fisherman’s Wharf. Interiorul cu temă nautică include lumini ca niște hublouri și grinzi de brad Douglas. Dar adevărata atracție se vede prin jaluzele. Cele mai căutate camere au vedere la Insula Alcatraz și podul Golden Gate.

 ??  ?? Sala de jocuri cu design original de la Hotel Zeppelin.
NOU
CLASIC
MODERN
Sala de jocuri cu design original de la Hotel Zeppelin. NOU CLASIC MODERN

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania