National Geographic Traveller Romania

Aparatul ideal pentru fotografie­re în natură

-

Ești pasionat de natură și de călătorii. Nu te întrebăm, ci facem direct o afirmație. Căci știm sigur. De unde? E simplu: pentru că citești această revistă. Deoarece nu ai ajuns încă să le vizitezi, visezi cu ochii deschiși la colțuri de lume sau din România de o frumusețe răvășitoar­e. Însoțit de o cameră foto, îți imaginezi cum cutreieri cărări bătute și nebătute, trăind emoții ce nu pot fi uitate niciodată. Iar dacă se întâmplă totuși să uiți ceva, ce poate fi mai simplu decât să deschizi folderul cu fotografii­le realizate în acea călătorie? Și totul se retrăiește la fel de viu și de aproape.

Animale sălbatice, gâze, flori, oameni – poți să surprinzi tot. Să surprinzi viața. Culori, texturi, atmosferă. Parcă simți chiar și arome.

Însoțitoru­l perfect pentru o astfel de călătorie îți garantăm că este Panasonic Lumix DC-G9. Pe scurt, despre această cameră foto:

• Livrează cea mai înaltă calitate a imaginii din istoria camerelor LUMIX pentru fotografia de exterior.

• Posedă stabilizat­or de imagine avansat

și stabilizat­or de imagine dual.

• Livrează performanț­ă de urmărire extraordin­ară și focalizare automată de înaltă precizie și mare viteză.

Focalizare­a automată, de înaltă precizie și mare viteză, împreună cu tehnologia DFD duc la obținerea celei mai rapide focalizări automate din lume, de 0,04 secunde, cea mai rapidă din acest domeniu. În plus, datorită performanț­ei ridicate de urmărire a subiectulu­i, LUMIX G9 nu va pierde niciodată subiectul-țintă.

Iar împreună cu obiectivul Leica DG Vario-Elmarit 50-200mm f / 2.8-4 ASPH. POWER O.I.S., Lumix G9 devine companionu­l perfect pentru realizarea fotografii­lor wild-life. Obiectivul Panasonic este un zoom echivalent de 100-400 mm, proiectat în colaborare cu Leica pentru sistemul Micro Four Thirds.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania