Practic Idei

Ghivece șic din conserve

- Găsești filmul proiectulu­i pe site!

Mi-a plăcut mult culoarea cutiilor de tablă rămase de la pateu, așa că le-am transforma­t în ghivece de flori. Le-am spălat, apoi le-am decorat. Am desenat și decupat flori din coală buretată autoadeziv­ă. Centrul florii este obținut dintr-o fâșie crestată pe margini și rulată ca un melc, pe care apoi am introdus-o în decupajele făcute în centrul florilor. Dacă suprapui două flori, atunci centrul va sta foarte bine. Dacă ai coli fără adeziv, atunci va trebui să adaugi câteva picături de lipici siliconic sau de alt tip. Panglica stă prinsă de suport datorită florii, dar dacă vrei, poți să o și fixezi cu puțin lipici transparen­t. Pentru fotografii am folosit flori artificial­e, fixate într-un ghemotoc de hârtie pe care l-am acoperit cu iarbă. Le poți pune și în polistiren, pe care îl maschezi cu pietricele (preferabil lipite de el). Mult succes!

 ??  ?? După ce scoți etichetele conservelo­r, curăță și urmele de adeziv cu un pic de diluant, înainte de a aplica decorațiun­ile.
După ce scoți etichetele conservelo­r, curăță și urmele de adeziv cu un pic de diluant, înainte de a aplica decorațiun­ile.
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania