Practic Idei

Croșetez cuverturi

- @ Mariana Zahariuc, loc. Blejoi, jud. Prahova

Citesc revista Practic Idei de 10 ani și am urmărit cu interes în special articolele despre croșetat. Eu am îndrăgit lucrul de mână încă din copilărie. De atunci m-am perfecțion­at și am realizat diverse obiecte vestimenta­re pentru familie și apropiați. Acum sunt pensionară și dedic mult timp acestei pasiuni.

Am fost internată în spital și o asistentă, când a văzut că lucrez de mână, a rămas surprinsă, zicând că în ziua de azi cine mai poate purta așa ceva! Dar eu dau valoare la tot ce lucrez pentru că îmi place și o fac cu dăruire. Cuvertura în dungi am lucrat-o din fire deșirate din alte lucruri.

CU RĂBDARE SE POT FACE LUCRURI MARI

Am făcut și această cuvertură cu trandafiri și huse pentru fotolii din fire care mi-au mai rămas de la alte lucruri, dar am mai și cumpărat. Prima dată am lucrat trandafiri­i, apoi am făcut rând de piciorușe și după aceea am încheiat cu negru.

Dacă dorește cineva mai multe amănunte, mă poate contacta la numărul de telefon 0767.109.072. Îndemn toate doamnele pensionare să încerce lucrul de mână, pentru că induce o stare de bine, mai ales când ai fire frumos colorate. Sănătate și tot binele din lume vă doresc!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Vara, când este foarte cald, mă retrag în casă și lucrez de mână tot felul de lucruri pentru casă ori pentru cei dragi.
Vara, când este foarte cald, mă retrag în casă și lucrez de mână tot felul de lucruri pentru casă ori pentru cei dragi.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania