Practic Idei

Mobilarea chicinetel­or

-

Spațiile de locuit mici duc spre compromisu­ri, la prima vedere, atunci când trebuie compartime­ntate, mobilate sau dotate, dar tocmai aceste constrânge­ri te vor face să fii mai creativ și să alegi ceea ce este în acord cu stilul tău de viață. Optează pentru mobilierul care are încorporat­e toate dotările necesare în bucătărie, într-un mod cât mai compact, chiar dacă electrocas­nicele și spațiile de lucru sau cele de depozitare sunt foarte apropiate unele de celelalte. Ai grijă la izolațiile termice sau electrice ale pieselor componente și nu face rabat la calitatea dotărilor. În ciuda impresiei generale, există o mulțime de variante și pentru mobilarea și dotarea unui spațiu foarte mic. Noi am găsit câteva!

 ??  ?? www.kitchoo.com/en Mobilier în linie sau tip insulă? Aceasta este întrebarea pentru cei care au bucătărie deschisă. Dar spațiul te ghidează singur, în mare parte, spre opțiunea finală. www.marbodal.se www.marbodal.se
www.kitchoo.com/en Mobilier în linie sau tip insulă? Aceasta este întrebarea pentru cei care au bucătărie deschisă. Dar spațiul te ghidează singur, în mare parte, spre opțiunea finală. www.marbodal.se www.marbodal.se
 ??  ?? www.snaidero.it www.firedearth.com Spațiile atipice se pot mobila cu piese făcute la comandă. Blatul trebuie să copieze forma spațiului, corpurile pot fi prisme regulate în care să încorporez­i electrocas­nicele.
www.snaidero.it www.firedearth.com Spațiile atipice se pot mobila cu piese făcute la comandă. Blatul trebuie să copieze forma spațiului, corpurile pot fi prisme regulate în care să încorporez­i electrocas­nicele.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania