Practic Idei

Mai mult decât mărțișoare

- @ Camelia Calma, Reșița, jud. Caraș-Severin

M-am gândit să fac mărțișoare ce pot fi purtate și cu alte ocazii, de aceea le-am dat formă de broșe. Unele dintre ele pot fi purtate și ca papion, caz în care pot conferi eleganță oricărei ținute, altele pot fi purtate ca broșe atașate la eșarfe, rochii, aducând un plus de frumusețe. Sigur că nu am uitat nici fetițele, niște domnișoare în devenire. Pentru ele am creat broșe potrivite vârstei, ce pot fi purtate și ca agrafe de păr. Am cusut niște săculeți drăgălași în care am pus mărțișoare­le alături de eticheta paginii mele de Facebook, Handmade For The Soul by Camelia. Am încercat, și sper că am și reușit, să creez lucruri frumoase, dar și utile mai mult timp. Vă atașez câteva poze care pot spune mai mult decât am reușit eu să exprim în cuvinte. Vă doresc o primăvară frumoasă, cu soare în suflet și în priviri!

 ??  ?? Am creat mărțișoare care se pot purta cu diverse ocazii, fie sub formă de broșă, fie sub formă de papion, fie sub formă de agrafe de păr (cele pentru fetițe).
Am creat mărțișoare care se pot purta cu diverse ocazii, fie sub formă de broșă, fie sub formă de papion, fie sub formă de agrafe de păr (cele pentru fetițe).
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania