Practic Idei

Țări înflorite

-

Fie că urmează să pleci în concediu, fie că te afli încă la nivel de planuri, o recomandar­e nu strică niciodată. Uite ce locuri minunate poți vizita în Europa! Fiecare țară merită cel puțin o vizită. Care este preferata ta?

CE SĂ VIZITEZI MAI ÎNTÂI?

Greu de spus, pentru că, pe lângă obiectivel­e turistice cu care te ademenește orice agenție, fiecare oraș și orice regiune ascund locuri mai puțin cunoscute, dar la fel de frumoase. Dacă ai timp, caută să te abați de la rutele clasice, să ieși de pe autostradă și să descoperi cu adevărat țara în care te afli, să guști preparatel­e tradiționa­le autentice și să-i cunoști oamenii. Experiment­ând vei privi călătoriil­e altfel, mai profund.

OBIECTIVE, PLANURI, SIGURANȚĂ

Înainte de plecare stabilește niște obiective, rute, puncte de reper și ia toate măsurile să fii în siguranță. Evită zonele rău famate și persoanele dubioase.

 ??  ?? BODRUM, TURCIA Aici te vor încânta leandrii înfloriți și căsuțele albe. Vizitează ruinele antice (Mausoleul din Halikarnas, Castelul Sf. Petru, Amfiteatru­l din Bodrum) și morile de vânt din sec. al XVIII-lea; fă o plimbare în port.
BODRUM, TURCIA Aici te vor încânta leandrii înfloriți și căsuțele albe. Vizitează ruinele antice (Mausoleul din Halikarnas, Castelul Sf. Petru, Amfiteatru­l din Bodrum) și morile de vânt din sec. al XVIII-lea; fă o plimbare în port.
 ??  ?? SATUL CAPILEIRA DIN GRANADA, SPANIA Loc idilic, preferat de turiști și perfect pentru drumeții în Munții Sierra Nevada.
SATUL CAPILEIRA DIN GRANADA, SPANIA Loc idilic, preferat de turiști și perfect pentru drumeții în Munții Sierra Nevada.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania