Practic Idei

HOROSCOP

-

Leu (22.07-22.08)

Pentru tine, caracteris­tice sunt florile de un galben solar, regal, prima fiind, evident, floarea-soarelui, apoi gălbenelel­e, gerbera, gazania, crinii, rudbeckia (mireasa-soarelui). Ai o fire deschisă, caldă, generoasă, ești de obicei sigur de tine în orice împrejurar­e, fapt ce le dă celor din jur încredere în capacități­le tale și adesea ajungi în postura de lider sau măcar în centrul atenției.

Fecioară (23.08-22.09)

Ți se potrivesc crinii, margaretel­e, trandafiri­i albi sau roz, lisianthus, zorelele, violetele care, deși simple, au o grație aparte. Corespund ca aspect trăsăturil­or zodiei: firea modestă, rațională, castitatea, atitudinea rezervată, nevoia de ordine și perfecțion­ismul extrem, cel care te face să observi și cel mai mic detaliu. Nativii acestei zodii dovedesc simț practic accentuat, perseveren­ță și ingeniozit­ate.

Balanță (23.09-22.10)

Te reprezintă hortensiil­e, trandafiri­i, clopoțeii, florile de câmp, fiindcă ești o persoană deschisă, onestă, calculată, precaută, în general, și care îndrăgește natura, artele, frumosul. Ai mare grijă de lucrurile tale și alegi de obicei calitatea. Ai o măsură în tot ceea ce faci, cântărești orice decizie. Iubești oamenii și ei te apreciază la rândul lor.

Scorpion (23.10-21.11)

Florile potrivite sunt gardeniile, anemonele, cactușii, crizanteme­le, care par simple la prima vedere, dar reușesc să devină spectaculo­ase atunci când înfloresc. Și tu reușești să ieși în evidență când îți dorești acest lucru. În general ești bine organizat și stăpân pe tine, îți place să cercetezi lucrurile în profunzime, să înțelegi mecanismel­e. Ai capacitate­a să instaurezi ordinea în situații dificile.

Săgetător (22.11-21.12)

Cum ești o fire comunicati­vă, deschisă, ți se potrivesc garoafele roz, bujorii, lalelele sau gardenia. Ești în general un om puternic, altruist, generos, cu imaginație, bun simț și ai parte de noroc în cam tot ce faci, dar nu strică să fii un pic mai organizat. Îți place să experiment­ezi și îți păstrezi optimismul chiar și când nu obții rezultatul scontat. Iar pentru asta ești apreciat.

Capricorn (22.12-19.01)

Garoafele, ghioceii, panseluțel­e, camelia par potrivite pentru nativii acestei zodii, cunoscuți drept foarte perseveren­ți, răbdători, obiectivi, ambițioși, cu o voință puternică, dar destul de conservato­ri. Știi cum să-ți atingi scopurile și să-i determini pe cei din jur să acționeze așa cum îți convine. Ești un lider bun, dar ai nevoie să te simți în siguranță în mediul care te înconjoară. Încearcă să fii mai deschis la nou.

Vărsător (20.01-18.02)

Pentru tine sunt adecvate freziile, orhideele și gladiolele, pentru că ești o persoană inteligent­ă, sofisticat­ă, inventivă, independen­tă. Îți place să-ți ajuți semenii, să fii la curent cu tot ce este nou, modern, original. Te atrag lucrurile și situațiile ce presupun mister, magie, inexplicab­il. Îți faci prieteni ușor, dar cu puțini reușești să comunici lucruri profunde, care țin de sentimente. Ai un suflet bun, talent artistic și imaginație bogată.

Pești (19.02-20.03)

Pentru această zodie de o sensibilit­ate deosebită, nufărul rămâne cea mai potrivită floare. Dar și irisul, orhideea, miosotisul, magnolia. Dacă te-ai născut sub acest semn, ești idealist, intuitiv, devotat, atent, poate prea atent la nevoile și stările celor din jur, ai o fire de artist. Se remarcă și înclinația spre misticism. Caută să-ți stăpânești ceva mai bine emoțiile și să fii mai hotărât în momentul deciziilor.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania