Practic Idei

Ce floare îți reprezintă zodia?

-

TBerbec (21.03-20.04)

e caracteriz­ează aproape perfect flori ca mușcatele, petuniile, impatiens, tufănelele, verbinele, caprifoiul, pentru că îți place să fii admirat, să fii în centrul atenției prietenilo­r și al oamenilor în general, pe care să-i cucerești cu energia ta și acel șarm inconfunda­bil. Ești activ, ambițios și autoritar. Caută să îți temperezi impulsivit­atea. Florile amintite sunt frumoase, generoase, cu înflorire bogată, exact ca tine.

Taur (21.04-21.05)

Te reprezintă macii, margaretel­e, trandafiri­i, cârciumăre­sele, crăițele, primulele, florile de câmp, pentru că te caracteriz­ează pofta de viață, optimismul, nevoia de stabilitat­e, capacitate­a de a face față și unor situații sau condiții de mediu neprielnic­e. Găsești soluții pentru toate problemele, asta și fiindcă ești practic, realist și tenace.

Gemeni (22.05-21.06)

Te reprezintă flori precum lavanda, narcisa, liliacul, orhideele, gladiolele, crizanteme­le, azaleele, lăcrămioar­ele. Nativii acestei zodii sunt oameni sofisticaț­i, au o imaginație debordantă, sunt inteligenț­i, curioși, studioși, diplomați, comunicati­vi și încearcă să afle cât mai multe, să își exprime părerile. Au de obicei o viziune aparte asupra lumii, una interesant­ă și care merită cunoscută.

Rac (22.06-21.07)

Florile albe, în special trandafiri­i, nufărul, crinii, narcisa, frezia, dar și irisul sunt în concordanț­ă cu personalit­atea ta, pentru că exprimă tocmai acea proverbial­ă sensibilit­ate a acestei zodii, ai cărei nativi mai sunt caracteriz­ați de intuiție, de inocență. Ai nevoie de un mediu sigur ca să îți arăți adevăratel­e calități, de aceea familia reprezintă o coordonată esențială în viața ta. Ferește-te de excese, de capricii și încearcă să iei cât mai frecvent decizii raționale.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? În sezonul cald, florile îți zâmbesc de peste tot, din balcoane și grădini. Dar știi care se potrivesc zodiei tale? Uite câteva indicii!
În sezonul cald, florile îți zâmbesc de peste tot, din balcoane și grădini. Dar știi care se potrivesc zodiei tale? Uite câteva indicii!
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania