Practic Idei

Previziuni astrale de vară

-

BERBEC (21.03-20.04)

Anul acesta a fost unul plin de evenimente care te-au făcut să privești lumea dintr-o nouă perspectiv­ă. Așa că vara aceasta vei încerca să te bucuri mai mult de prezența familiei, să iei legătura cu prieteni vechi, să te ocupi de casă.

Evenimente­le din lunile anterioare ți-au dat planurile de vacanță peste cap, așa că în locul insulelor exotice pe care doreai să le vizitezi, vara aceasta te vei rezuma la călătorii scurte, doar în România, pe care o vei redescoper­i.

GEMENI (22.05-21.06)

STAUR (21.04-21.05)

e anunță o perioadă interesant­ă, pentru că presupune multe schimbări, care te vor pune în situația de a găsi noi soluții. Va fi solicitant, dar totodată plăcut să demonstrez­i din nou cât de bine înțelegi lucrurile și cât de ușor te adaptezi.

ARAC (22.06-21.07)

i trecut printr-o perioadă foarte grea, pentru că te-ai temut enorm pentru sănătatea familiei și a celor dragi. Știi că pericolul nu a dispărut, dar ai început să te mai relaxezi și îți vei îndrepta atenția spre noi proiecte.

Leu (22.07-22.08)

Vara te va găsi în pragul unor decizii importante, pe care tot vrei să le amâni. Viața ți se va schimba, fie că vei avea un nou loc de muncă, fie un nou partener de viață, fie o nouă locuință. Cântărește bine toate argumentel­e înainte de a te decide ce curs vei urma. Uneori lucrurile nu sunt atât de tragice precum par.

FECIOARă (23.08-22.09)

Ai profitat de perioada stării de urgență pentru a termina un proiect pe care l-ai amânat nefiresc de mult. Deși nu ți-a plăcut, ai dorit ca în final să arate impecabil și efortul tău va fi recompensa­t. Se anunță o binemerita­tă promovare în plan profesiona­l. Acum este vremea să îți îndrepți atenția și spre alte orizonturi.

Balanță (23.09-22.10)

Pandemia din lunile acestea te-a afectat financiar mai mult decât te-ai fi așteptat și îți este teamă că situația va persista. Dar nu te dai bătută și cauți noi oportunită­ți de afaceri. Pentru că ești dedicată muncii, corectă cu toți colaborato­rii și hotărâtă, ai toate premisele să reușești din nou, să te reinventez­i.

Scorpion (23.10-21.11)

În lunile următoare vei profita de orice ocazie pentru a ieși în natură, pentru plimbări și întâlniri cu prietenii, pentru a compensa perioada de izolare din primăvară. Ai nevoie de multă energie pozitivă în jurul tău. Îți vei regăsi echilibrul dedicându-te vechilor hobby-uri. Așteaptă-te și la cheltuieli neprevăzut­e.

Săgetător (22.11-21.12)

Ț i-a plăcut să lucrezi de acasă câteva luni, dar nu crezi că ți se potrivește pe termen lung. Simți nevoia să interacțio­nezi cu alte persoane și direct. Vara aceasta vei dedica mai multă atenție sportului, poate chiar te vei pregăti pentru anumite competiții amânate din cauza pandemiei.

Capricorn (22.12-19.01)

Tu încă resimți stresul din lunile în care a fost stare de urgență și îți vine greu să crezi că lucrurile vor intra pe făgașul normal. Vei deveni foarte atent cu bugetul familiei, vei face mai multe economii. Vei încerca să îți recuperezi banii achitați pentru vacanță, întrucât nu mai ești dispus să călătoreșt­i.

Vărsător (20.01-18.02)

Vei fi răsplătită pentru munca depusă în ultimii ani sub forma unei recunoaște­ri oficiale. Chiar dacă nu va fi dublată și de una pecuniară, vei fi foarte mulțumită de realizăril­e tale. Mare atenție însă, nu te culca pe lauri, continuă să-ți desfășori activitate­a la același nivel, dacă vrei să atingi noi culmi ale gloriei.

Pești (19.02-20.03)

Ai trecut prin tot felul de încercări, dar ca întotdeaun­a, și în timpul pandemiei te-ai bizuit pe credință. Este posibil ca anumite neînțelege­ri în familie să îți umbrească următoarel­e luni. Sunt conflicte vechi, pe care nu le-ai rezolvat la timp și, dacă nu lămurești cât mai curând situația, o ființă foarte dragă ție poate avea de suferit. Nu te teme să îți divulgi sentimente­le, dar să rămâi fermă. Dragostea învinge toate obstacolel­e.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? ECHILIBRU DELICAT Am fost puși la încercare, dar, dacă ne-am învățat bine lecția, totul va reveni la normal.
ECHILIBRU DELICAT Am fost puși la încercare, dar, dacă ne-am învățat bine lecția, totul va reveni la normal.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania