Practic Idei

Amplasare

În orice încăpere

-

În mod obișnuit televizoru­l era apanajul livingului, dar acum se instalează în dormitor, camera copilului, în bucătărie, mașină și chiar în baie ori saună. Există modele rezistente la apă și abur, care stinse au aspectul unor simple oglinzi. drezi și apoi încearcă să compari ofertele. Găsești televizoar­e de la 300 la peste 100.000 de lei.

• Dimensiune­a, exprimată prin diagonala ecranului (de la 48 la 253 cm). Desigur, vrei un televizor cât mai mare, dar acesta trebuie să corespundă și dimensiuni­lor camerei în care îl amplasezi.

• Calitatea imaginii (rezoluția) este dată de numărul de pixeli, respectiv punctele luminoase aflate unul lângă celălalt care compun de fapt imaginea pe un monitor. Există mai multe standarde: SD (720x480 pixeli), HD Ready (1280x720 pixeli), Full HD (1920x1080 pixeli), Ultra HD (3840x2160 pixeli), cinema 4K (4096x2160 pixeli) sau 8K (4096x2160 pixeli). Cu cât numărul pixelilor este mai mare, cu atât

Dacă stai aproape de TV, mai redu din strălucire­a ecranului. imaginea este mai clară și ai posibilita­tea să observi unele detalii.

• Tehnologia folosită. Pot fi ecrane cu plasmă, LED, OLED, QLED, fiecare cu avantajele sale.

• Conectivit­atea este foarte importantă astăzi, așa că sunt preferate modelele Smart care să îți permită acces la internet, să vezi filme online, să intri pe rețelele de socializar­e, să citești presa etc.

 ??  ?? RELAXARE ACCESIBILĂ După o zi lungă meriți să te relaxezi cu emisiunea preferată sau un film.
T PRACTIC S
RELAXARE ACCESIBILĂ După o zi lungă meriți să te relaxezi cu emisiunea preferată sau un film. T PRACTIC S

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania