Practic Idei

Cu prietenii

Economiseș­ti bani

-

Pentru grupuri există tot felul de facilități, la transport și nu numai, așa că strânge toată gașca și mergeți cu toții în concediu. Este mai bine să închiriați o vilă și să vă gospodăriț­i singuri. Așa scade și riscul de a intra în contact cu persoane infectate cu noul coronaviru­s, riscul este mai scăzut decât la hotel. minute, deoarece mulți au renunțat la călătorii din cauza pandemiei. Oferte bune mai găsești în extrasezon sau pentru rezervări early booking, dar fă-ți asigurare, să nu pierzi banii dacă nu vei putea merge din diverse motive. • Mergi la prieteni. Fă un tur în care să stai pe rând câte 2-3 zile pe la toți prietenii sau rudele din țară sau dintr-o regiune. Sigur se vor bucura să vă revadă și să petreceți împreună câteva zile în care să vă arate frumusețil­e locului și să depănați amintiri dragi.

• Cazare ieftină. Stai la cort sau la căsuțe în camping dacă vrei să economiseș­ti bani. O altă variantă ar fi să înnoptezi la localnici, la mici pensiuni sau hosteluri.

• Obiective turistice. Intereseaz­ă-te înainte de a pleca la drum, pentru că sunt destule locuri deosebite care se pot vizita gratuit.

Foarte multe orașe europene au carduri pentru turiști, valabile un număr variabil de zile, care se pot rezerva pe internet și care îți oferă reduceri substanția­le atât pentru transport, cât și pentru accesul la muzeele principale.

• Mâncare bună. Evită zonele turistice de fițe, mergi în barurile și restaurant­ele unde mănâncă localnicii. Aici vei găsi mâncare mai gustoasă pentru bani mai puțini.

 ??  ?? DISTRACȚIE MAXIMĂ
Dacă vrei aventuri de pomină, glume și veselie, călătoreșt­e cu prietenii.
DISTRACȚIE MAXIMĂ Dacă vrei aventuri de pomină, glume și veselie, călătoreșt­e cu prietenii.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania