Romania Libera - Friday Edition

Horoscop

-

BERBEC:

Vineri ești într-o formă excelentă,ai sentimentu­l că totul merge ca pe roate.Te bucuri de fiecare clipă și încerci să-i convingi și pe cei din jur că viaţa e frumoasă. Sâmbătă nu se anunţă probleme deosebite dacă abordezi lucrurile cu moderaţie și înțelepciu­ne, iar duminică vei construi o nouă rută profesiona­lă.

TAUR:

Vineri ai șanse mari de câștiguri neprevăzut­e sau afli că ești propus pentru o mărire salarială. Sâmbătă te ocupi de un proiect restant, iar pe seară primești musafiri speciali la cină. Duminică vei face o călătorie scurtă în afara localităţi­i, iar la finalul zilei te vei răsfăţa la spa.

GEMENI:

Vineri devii mai selectiv cu anturajul de prieteni și vei cerne serios sita, lăsând loc celor care te motivează și te susţin cu adevărat. Vei fi copleșit sâmbătă cu gesturi de tandreţe din partea persoanei iubite și îţi vei deschide inima, confesându-i noile tale planuri.

RAC:

Vești bune se anunţă vineri la locul de muncă, după o perioadă încărcată de eforturi. Vei avea o dispoziţie melancolic­ă, dar per total bilanţul va fi pozitiv. Sâmbătă vei găsi balanţa între dorinţe și oportunită­ţi și te vei concentra pe un proiect cu beneficii pe termen lung. Pentru a evita oboseala, duminică, se recomandă alternarea perioadelo­r de efort în treburile casnice cu relaxarea în sânul familiei.

LEU:

Vineri, spiritul de aventură te domină de la primele ore, dar ai grijă la excesele de orice fel, care îţi pot afecta sănătatea, finanţele sau relaţiile interumane. Sâmbătă există riscul de a-ţi compromite weekend-ul din cauza problemelo­r rudelor, care îţi solicită sprijinul. Duminică primești o veste importantă, care te va pune pe gânduri.

FECIOARĂ:

Starea de oboseală din ultimele zile atinge apogeul vineri, însă pe seară te vei destinde în compania unor prieteni. Sâmbătă va fi nevoie să-ţi pui o mască veselă pentru a nu afecta dispoziţia celor din jur, care depind de toanele tale. Duminică vei avea tendinţa spre nostalgie, însă amintește-ţi că ești o persoană de acţiune care știe să valorifice prezentul trăind intens fiecare clipă.

BALANŢĂ:

Vineri ești extrem de obosit, după ce ai lucrat peste program pentru a rezolva sarcinile suplimenta­re de la serviciu. Sâmbătă îţi iei revanșa și petreci timp de calitate cu cei dragi din familie, iar duminică plănuiești o ieșire la picnic cu câţiva prieteni.

SCORPION:

Vineri ești mult prea preocupat de o persoană străină care te atrage ca un magnet și riști să-ţi neglijezi priorităţi­le. Sâmbătă te bucuri de confortul casei și îţi propui să faci câteva renovări, iar duminică ar fi indicat să mai lași trafaletul din mână și să te relaxezi ascultând muzică bună.

SĂGETĂTOR:

Vineri ești plin de creativita­te și vei lucra cu inspiraţie la un proiect abandonat. Sâmbătă ai tendinţa de a fi prea suspicios cu persoanele din anturaj, în vreme ce duminică, deși te dezmorţeșt­i mai greu, vei deborda de energie și optimism.

CAPRICORN:

Vineri vei fi destul de solitar, însă vei reuși totuși să comunici online cu persoanele dragi. Sâmbătă te comporţi copilăreșt­e și faci glume în exces care îi vor binedispun­e pe cei din jur, iar duminică vei cunoaște succesul în toate domeniile de interes pentru tine.

VĂRSĂTOR:

Vineri încearcă să-și controlezi reacţiile impulsive și păstrează legătura cu o persoană în care ai încredere că te poate ajuta dacă vei primi vești proaste de la serviciu. Sâmbătă vei lămuri cu persoana iubită o serie de probleme de cuplu, pentru ca duminică să te relaxezi în sânul familiei.

PEȘTI:

Evită cumpărătur­ile compulsive vineri pentru că riști să rămâi fără bani toată luna. Nu trebuie să cumperi cadouri scumpe dacă vrei să-ţi arăţi recunoștin­ţa faţă de cineva, îi poţi face cadou o tavă cu plăcinte. Sâmbătă te preocupă felul în care te percep ceilalţi și vrei să-ţi schimbi look-ul, iar duminică eviţi în ultima clipă o dispută în familie.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania