Romania Libera - Friday Edition

Hainele prind viaţă cu accesorii hot

- Mădălina Răcorean

Categoric, cele mai bune prietene ale unei femei cochete sunt accesoriil­e. Te ajută să pui în evidență un look complet și să mixezi cu detalii o ținută care se vrea a fi interesant­ă.

Printre piesele care au luat cu asalt trendul și în acest sezon se numără cerceii supradimen­sionați, eșarfele care transmit povești, căciulile și beretele din lână, curelele din piele cu aplicații metalice, precum și podoabele din dantelă cu alură boemă, așa cum sunt gulerele albe agățate dichisit pe o rochie simplă.

Toate acestea reușesc să dea un refresh garderobei tale și vor accentua frumusețea și senzualita­tea unui

outfit demn de invidiat. Așadar, tot ceea ce trebuie să faci este să mixezi cu rafinament astfel de accesorii și să arăți că știi să aduci culoare în tot ceea ce porți. Alătură o pereche de cercei confecțion­ați din mărgele unei rochii simple și vei fi în trend. De asemenea, poți actualiza ținuta cu o eșarfă din mătase naturală 100%. Recomandar­ea noastră este eșarfa Magic Night semnată Andreea Tincu, în varianta luxury, ediție specială de iarnă, inspirația fiind atmosfera feerică dintr-un oraș imaginar.

O altă combinație adorabilă pentru sezonul rece este paltonul accesoriza­t cu o bască sau beretă din lână. Cele mai hot modele se găsesc în magazinul Zara, iar dacă vrei să detaliezi ținuta cu o curea specială, poți opta pentru un model cu capse inelare de la Bonprix.

Nostalgia sezonului pune accent pe un look boem. Gulerele din dantelă brodată sunt un must have și pot contura delicat decolteul și zona gâtului. Se aplică pe rochiile de zi sau de seară, pentru un aspect amish, deloc sofisticat și în același timp natural.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania