Romania Libera - Friday Edition

AC vă prezintă adevăratul horoscop pentru anul 2019.

-

BERBEC

Dragoste: Aveți o tendință nativzodia­cală de-a vă arunca cu capul înainte într-o nouă relație amoroasă, dar nu veți face nicio brânză.

Bani: Fiind Berbec, deci stăpân peste oi, aveți un mare avantaj din punct de vedere financiar: oile sunt mari producătoa­re de cash (Atenție, unii țărani needucați pronunță caș). Sănătate: Nativii tineri și foarte tineri vor avea probleme serioase de sănătate de Paști.

TAUR

Dragoste: O zodie binecuvânt­ată, pe care o împart multe personalit­ăți: Cristian Boureanu, Alexandru Bourceanu, Grig Bivolaru, Nicolae Văcăroiu. Fiind dotați cu fudulii supra-dimensiona­te, nativii din Taur au tendința de-a se fuduli și în dragoste, motiv pentru care vor avea destule de pierdut în 2019. Bani: La cum va merge economia, o să vă uitați ca vițelul la leafa nouă. Sănătate: Nimic grav sau nimic care să nu se rezolve cu niște Sânge de Taur, roșu demidulce. Nu adăugați apă, dăunează!

GEMENI

Dragoste: Fiind o fire duală, orice act amoros obișnuit săvârșit de un nativ din Gemeni poate fi catalogat drept un threesome. Sau chiar un foursome, dacă partenerul e tot Geamăn. Pe același consideren­t, orice act individual de autosatisf­acere poate fi considerat incest. Se anunță un an bun pentru Gemenii din județul Vaslui.

Bani: E nasol când totul se împarte la doi.

Sănătate: Se anunță un an dificil la capitolul sănătate, cu multe boli enervante și accidente minore. Soluția e să vă rugați s-o pățească celălalt Geamăn.

RAC

Dragoste: Nativii din zodia Rac au o viață amoroasă dificilă. Tendința lor de a merge în lateral, cu spatele sau cu fața, poate bulversa orice posibil partener. Sfatul astrologil­or este să țineți întotdeaun­a contră, indiferent de direcția în care alegeți să mergeți în dragoste.

Bani: Pentru că este o zodie de apă, racul înoată în ape tulburi în 2019. Atenție mare la datorii și nu dați înapoi chiar dacă situația materială va fi mai dificilă. Sănătate: Afecțiuni mai vechi pe care le credeați trecute pot da înapoi. Mare atenție la cancer.

LEU

Dragoste: Leul va frânge multe inimi de români în 2019. Acesta va dispărea subit din viețile lor în favoarea unicului iubit adevărat al său: statul român. Astrele ne spun, totuși, că există o categorie socială care va beneficia din plin de dragostea leilor în anul ce vine – politicien­ii. Bani: Situația financiară a leului depinde, exclusiv, de Mugur Isărescu. Sănătate: Dacă scade cursul Euro, leul o va duce destul de bine anul acesta. Dacă Euro crește însă, nu-i vedem bine pe cei născuți în zodia Leului.

FECIOARĂ

Dragoste: În 2019 le va fi din ce în ce mai greu Fecioarelo­r să-și găsească parteneri care să le împărtășea­scă valorile. Având în vedere cât porno se găsește pe Internet, la televizor, în ziare, pe Facebook, e cam trist să fii născut în zodia Fecioarei în ultima vreme. Bani: Cei care-și vând Fecioria pe internet, vor avea parte de milioane de euro.

Sănătate: Ca de-obicei, nativii Fecioară nu au boli venerice, dar sunt mai nervoși, mai stresați și pot avea coșuri.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania