Romania Libera - Friday Edition

JENNIFER LOPEZ REVINE LA VECHILE IUBIRI

De la începutul lunii martie Jennifer Lopez este, din nou, o femeie singură. Frumoasa cântăreață a rupt logodna de Alex Rodriguez și recent a fost surprinsă în compania unui fost iubit.

- bianca.ion @romanialib­era.ro

Se simt foarte bine împreună! Au trecut ani de zile până când au ajuns la o relație de prietenie. Au foarte multe de discutat“.

Jennifer Lopez a petrecut mai mult timp împreună cu foștii parteneri! De când s-a despărțit de Alex Rodriguez, alături de care a format un cuplu timp de 4 ani, dintre care doi au fost logodiți, cântăreața și-a găsit alinarea în foștii parteneri. Prima persoană care i-a fost alături a fost Marc Anthony, alături de care îi are pe gemenii Eme și Max. Se pare că cei doi au o frumoasă relație de prietenie și, în limita normalului, Marc a încercat să o sprijine pe J-LO cu un sfat, ori chiar ținându-le companie copiiilor lor, pentru ca artista să aibă parte de puțină intimitate. O revedere neașteptat­ă, care a atras mul

te suspiciuni a fost cea dintre Jennifer Lopez și Ben Aflleck,

cu care artista a fost logodită până în 2004. Ben Affleck a fost

un bărbat important în viața ei, declarând presei, chiar în timpul căsniciei cu Marc Anthony, că a fost singurul bărbat care i-a frânt inima.

Cei doi au fost surprinși împreună de paparazzi la doar două săptămâni după despărțire­a cântăreței de Jennifer Lopez. Ben a fost surprins coborând din mașina artistei.

Presa internațio­nală scrie că cei doi „au petrecut timp împreună în Los Angeles”, actorul fiind cel care o vizitează des pe Jennifer, chiar la ea acasă. Revederea celor doi se pare că nu este una amicală!

Surse apropiate declară că este foarte posibil să îi revedem formând un cuplu: „Se simt foarte bine împreună! Au trecut ani de zile până când au ajuns la o relație de prietenie. Au foarte multe de discutat”, a mai precizat sursa care a continuat spunând că întreveder­ile vor continua, mai ales că cei doi se află singuri în prezent în Los Angeles: „Plănuiesc să iasă din nou împreună”.

La pol opus, alte persoane susțin că momentan între cei doi nu este nimic mai mult decât o simplă prietenie care durează de câțiva ani buni: „Sunt prieteni”, a declarat în urmă cu o săptămână o sursă pentru People. „Au fost întotdeaun­a prieteni și s-au văzut de-a lungul anilor”, a mai precizat sursa.

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania