Romania Libera - Friday Edition

Iubire în anii tinereții

-

O iubire interzisă.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au format un cuplu între anii 2002-2004. La începutul relației ea avea 33 de ani, iar el 30, însă la acea vreme Jennifer era căsătorită.

J-LO a divorțat pentru Affleck.

Cei doi s-au cunoscut în 2002 pe platoul de filmare al comediei romantice „Gigli”. La acea vreme, Lopez era căsătorită cu al doilea soț, Cris Judd. Au divorțat în 2003, iar la scurt timp Lopez și Affleck au făcut publică povestea lor de dragoste.

A urmat logodna.

Într-un interviu din noiembrie 2002 cu Diane Sawyer, Lopez și-a dezvăluit logodna cu Affleck, descriind-o ca fiind „tradiționa­lă, dar și spectaculo­asă”.

Cel mai urmărit cuplu de la Hollywood!

În 2003, Lopez și Affleck au fost cel mai popular cuplu de la Hollywood care a apărut în tabloide. Cei doi au fost hărțuiții de paparazzi și au fost prezenți în mod constant în mass-media. Lopez chiar și-a folosit notorietat­ea în videoclipu­l muzical pentru piesa ei „Jenny from the Block”.

S-au despărțit înainte de nuntă.

Perechea urma se căsătoreas­că în Santa Barbara în septembrie 2003, dar a amânat ceremonia cu doar o zi înainte de data programată. „Datorită atenției excesive a presei din jurul nunții noastre, am decis să amânăm data”, au spus ei într-o declarație de atunci. În ianuarie 2004 s-au despărțit. Se pare că intensitat­ea atenției mass-media a fost un factor major în destrămare­a cuplului.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania