Romania Libera

Puștii lui Hagi s-au impus la Voluntari

- Cristi Frisk

Pe Stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari, sub privirile scrutătoar­e ale lui Mircea Lucescu și ale lui Anghel Iordănescu, a avut loc un meci din etapa a 16-a a Ligii I la fotbal, între lanterna roșie FC Voluntari și Viitorul Constanța. Dobrogenii s-au impus cu 2-1 (1-0) după un meci cu două reprize distincte.

Viitorul a dominat net ostilități­le din primele 45 de minute, ajutată și de accidentar­ea mijlocașul­ui francez Laidouni, care și-a spart buza, iar sângerarea a fost abundentă. Fără omul de construcți­e, ilfovenii au cedat mijlocul terenului în favoarea oaspeților. În minutul 21, Ianis Hagi a executat un corner de pe partea dreaptă, iar Mladen, nemarcat, a reluat din semifoarfe­că în plasa porții apărate de Vâtcă. Ianis Hagi a marcat și un al doilea gol, cu capul, dar asistentul a ridicat ofsaid la o combinație care a precedat centrarea. Oscilație mare pentru Viitorul Constanța

Repriza a doua parcă a fost desprinsă dintr-un alt meci. Crezându-se prea devreme câștigător­i, probabil, elevii lui Gheorghe Hagi au micșorat ritmul de joc.Voluntariu­l a avut ocazii încă din startul mitanului. Totul a culminat cu golul egalizator semnat de Tudorie în minutul 67. Acesta a primit mingea de la Deac, care îl deposedase pe Drăguș. Nepermis de liber, vârful gazdelor a înscris ca la antrenamen­t.

Același Tudorie a fost în centrul unei faze controvers­ate, la un duel în careu cu portarul Cojocaru,la care Voluntariu­l a solicitat acordarea unei lovituri de pedeapsă. Gol învăluit în ceață

Repriza a doua s-a desfășurat pe o ceață groasă și joasă, care, pe alocuri, a încurcat vizibilita­tea celor din teren, fără a se pune însă problema opririi jocului.

Băluță a reușit contraperf­ormanța de a încasa două cartonașe galbene în trei minute, astfel că tânărul internațio­nal de la Viitorul și-a lăsat echipa în inferiorit­ate numerică.

Cu toate acestea, în minutul 82 Ianis Hagi a executat din nou impecabil un corner, de pe stânga de această dată, iar noul intrat Ghiță a marcat cu capul golul victorios pentru echipa vizitatoar­e.

Echipele oaspete au dominat duminica fotbalisti­că

Oaspeții au câștigat și celelalte meciuri ale zilei de duminică, în runda de Liga I. Hermannsta­dt s-a impus la Călărași, în duelul noilor promovate, cu 1-0, după un gol superb semnat de Dumitriu, în minutul 90+4. FCSB a câștigat pe un teren incomod, la Iași, cu scorul de 2-1.

Aseară, după închiderea ediției tipărite, s-a disputat partida FC Botoșani-Universita­tea Craiova. Vom reveni cu amănunte!

 ?? FOTO: AGERPRES ??
FOTO: AGERPRES
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania