Romania Libera

GENERALI FRANCEZI CĂTRE MACRON: PRIMIREA DE MIGRANŢI E TRĂDARE DE ŢARĂ

-

Un grup de generali de Armată francezi l-a acuzat pe președinte­le Emmanuel Macron că și-a trădat țara atunci când a semnat Pactul pentru Migrație.

Decizia de a semna Pactul de la Marrakech, care va permite o migrație nelimitată pe teritoriul Franței, taie din suveranita­tea Franței și furnizează ”unui popor deja rănit motive suplimenta­re pentru a se revolta”, se menționeaz­ă în scrisoarea transmisă de militari șefului statului francez. Documentul a fost redactat de generalul Antoine Martinez și semnat de alți 10 generali din cadrul Armatei, dar și de un amiral și de fostul ministru al Apărării Charles Millon.

În scrisoare, Emmanuel Macron e acuzat că prin semnarea Pactului de la Marrakech se face ”vinovat de respingere­a democrație­i și de trădare a națiunii franceze”. ”Statul francez nu vrea să înțeleagă că e imposibil să integrezi prea mulți oameni în țara ta, în plus față de oamenii din culturi atât de diferite existenți deja în țara noastră, și care în ultimii 40 de ani s-au regrupat în zone unde deja nu se mai aplică legile Republicii Franceze. Migrația în masă șterge reperele civilizați­ei franceze”, se menționeaz­ă în scrisoare.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania