Romania Libera

Victorie la scor de neprezenta­re cu Poli Iași

- Cristi Frisk

Ultimul meci al etapei a 22-a din Liga I la fotbal s-a disputat luni seară, în Șoseaua Ștefan cel Mare din Capitală, între Dinamo București și Politehnic­a Iași. Alb-roșiii au început anul excelent, printr-o victorie reconforta­ntă, 3-0 (1-0).

Meciul, în pofida scorului de neprezenta­re, nu a fost însă unul ușor pentru elevii lui Mircea Rednic. Atacantul italian Montini a spart gheața cu o lovitură de cap,din careul mic,dintr-un buchet de jucători.

În partea a doua a meciului, același Montini a fructifica­t o pasă excelentă a lui Nistor, la capătul unui contraatac în

viteză. Nistor a fost servant, pe final, și pentru golul de 3-0 semnat de tânărul Popa, cu un șut la rădăcina barei, din interiorul careului. Reconcilie­rea cu suporterii din Groapă pare, după acest succes,din nou posibilă.

Calcule complicate în partea a doua a clasamentu­lui

Victoria dinamovișt­ilor i-a adus pe aceștia la un total de 25 de puncte, distanțând­u-i de locurile retrograda­bile. Mircea Rednic le-a propus elevilor săi un obiectiv îndrăzneț: câștigarea celor cinci ”finale” pentru play-o¢. Dacă Dinamo va mai lua maximum de 12 puncte, până la încheierea sezonului regulat, atunci are destule șanse de a intra în primele 6 locuri.

Numai că meciul de la Sf. Gheorghe, următorul pe lista dinamovist­ă, se anunță

extrem de dificil, după ce gazdele au cedat lamentabil la Voluntari, cu 4-2.

Despre Politehnic­a Iași se poate spune doar că echipa nu și-a găsit încă un lider

în teren, așa cum era Andrei Cristea, plecat la Universita­tea Craiova.

 ?? FOTO: AGERPRES ??
FOTO: AGERPRES

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania