Romania Libera

Victoria a fost anunţată de Hagi

- Cristi Frisk

Prima etapă a play-off-ului Ligii I la fotbal s-a încheiat cu o victorie surprinzăt­oare a celor de la Viitorul Constanța, 2-1 pe terenul FCSB-ului. În pofida marilor ocazii de gol irosite, în special de Gnohere, roș-albaștrii nu au reușit să egaleze și au debutat cu stângul în a doua parte a campionatu­lui.

Calcan a deschis scorul pentru dobrogeni, în minutul 15, după o pasă a lui Ianis Hagi. Coman a egalat în minutul 40, din pasa lui Moruțan, pentru ca golul victoriei oaspeților să fie marcat de la 11 metri de către Ianis Hagi.

Pe final, gazdele au ratat cel puțin trei ocazii uriașe,din careul mic. Paradele portarului de la Viitorul,Valentin Cojocaru, l-au remarcat pe acesta, cu largul concurs al lui Gnohere, care a irosit nonșalant unele situații clare ca lumina zilei.

FC Botoșani, ținut în șah de Chiajna

În jocul care a închis runda de play-out, FC Botoșani nu a putut depăși tenacea apărare a Concordiei Chiajna, lanterna roșie. Scorul final a fost 0-0, în pofida a cel puțin patru ocazii mari pe care moldavii și le-au creat în prima repriză. După pauză valorile s-au nivelat, iar ilfovenii puteau chiar să câștige.

Poate și în urma ecourilor generate de articolul publicat de noi săptămâna trecută, fundașul grec Koutroumpi­s nu a fost convocat, la Chiajna revenind pe acel post Marc. Koutroumpi­s, în primele două meciuri disputate în România, a accidentat grav doi jucători (Signorelli de la Voluntari, respectiv Montini de la Dinamo).

Cu acest punct, speranțele Concordiei Chiajna de a evita retrograda­rea au revenit în actualitat­e.

 ?? FOTO: AGERPRES ??
FOTO: AGERPRES
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania