Romania Libera

Voluntariu­l s-a impus în meciul cu Botoșani

- Cristi Frisk

Etapa a doua a play-outului din Liga I la fotbal a programat luni seară două meciuri în județul Ilfov. Concordia Chiajna a remizat cu AFC Hermannsta­dt, scor 2-2, meciul având o desfășurar­e realmente nebună în primele 18 minute. La rândul ei, FC Voluntari confirmă forma bună prin victoria repurtată în fața celor de la FC Botoșani, cu scorul de 2-1.

Pe terenul sintetic din Chiajna, AFC Hermannsta­dt a condus cu 2-0 prin golurile înscrise de Tsomou (minutul 4) și Jazvic (minutul 12). Sibienii păreau că s-au desprins decisiv în disputa pentru puncte, însă replica lanternei roșii a fost pe măsură. Căpitanul Gorobsov a șutat imparabil din afara careului, sub bara transversa­lă,în minutul 16, după care Bawab a egalat două minute mai târziu. Interesant este că golul de 2-2 a venit în urma unei combinații între Alexe și Bawab,exact în zona centrală a careului oaspeților, aglomerată de prezența a trei fundași centrali.

Deși meciul părea mai departe promițător, tabela, ca și jocul celor două formații, a înghețat după acest start foarte spectaculo­s, cu patru goluri.De remarcat și că toate cele patru goluri consemnate pe tabela de marcaj au purtat semnătura unor stranieri.

Chiajna rămâne pe ultima poziție, cu 11 puncte, însă nici cei de pe malul Cibinului nu sunt departe de locurile retrograda­bile, având 17 puncte.

Ofensiva Voluntariu­lui continuă

Ceea ce părea incredibil în luna decembrie... iată că se produce.Antrenorul italian Cristiano Bergodi a acționat miraculos asupra lotului pe care îl are FC Voluntari, ilfovenii adunând puncte importante. În ultima rundă, FC Voluntari s-a impus cu 2-1 în fața celor de la FC Botoșani. Laidouni a marcat din nou, după dubla de la Iași, deschizând scorul. În repriza secundă, Fulop a egalat la o fază aproape trasă la indigo, iar golul victoriei a fost semnat de atacantul Tudorie, nepermis de liber în careu, în minutul 89. După acest succes, FC Voluntari a depășit și zona locului de baraj, urcând pe locul 11.

Campionatu­l se va întrerupe pentru meciurile echipei naționale.

 ?? FOTO: AGERPRES ??
FOTO: AGERPRES

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania