Romania Libera

Rezultate neverosimi­le în Liga a II-a la fotbal

Cele două echipe de tradiție din Liga a II-a la fotbal, Petrolul Ploiești și Universita­tea Cluj, aflate în luptă pentru locuri promovabil­e, s-au împiedicat în meciurile dinaintea marelui derby direct.

- Cristi Frisk

Sportul Snagov a ratat la Ghermăneșt­i ocazia de a se distanța pe primul loc în urma remizei albe înregistra­te contra celor de la ACS Poli Timișoara. Evoluând în superiorit­ate numerică după eliminarea lui Codrea în minutul 56, Sportul a ratat un penalty în minutul 83 prin Dănălache și cu 59 de puncte este nevoită să mențină un avans minim față de Academica Clinceni.

Chindia Târgoviște a învins cu emoții Daco-Getica, scor 4-2, după ce a fost condusă cu 2-0. Pe Stadionul ”Dan Păltinișan­u”, ASU Politehnic­a Timișoara a luat avantaj încă din startul jocului cu Petrolul Ploiești, în minutul 8 Mera înscriind cu capul după un corner. După o fază identică, cu o reluare cu capul de la colțul careului mic, Mera a făcut dubla în minutul 35, pentru ca pe finalul meciului, în minutul 85, Ursu să stabileasc­ă scorul final după o pătrundere printre fundașii adverși. Astfel, Petrolul ratează ocazia de a se apropia de podium și cu 53 de puncte pierde contactul cu plutonul fruntaș.

În ultimul meci al rundei, pe Cluj Arena Universita­tea a remizat fără gol cu FC Argeș, formație care nu a înscris în niciunul dintre cele cinci meciuri disputate în 2019. Rămasă fără căpitanul Goga din minutul 42, eliminat cu cartonaș roșu direct, formația ”șepcilor roșii” nu a putut să își apropie victoria și rămâne pe locul 3 cu 57 de puncte. Rezultatel­e tehnice: Luceafărul Oradea Aerostar Bacău 4-0 (2-0)

CS Balotești - Ripensia Timișoara 0-2 (0-0)

Pandurii Târgu Jiu Dacia Unirea Brăila 5-2 (3-1)

Metaloglob­us București - SSC Farul Constanţa 2-1 (0-0)

Academica Clinceni UTA Arad 2-0 (0-0)

Energetici­anul - CS Mioveni 0-0 (0-0)

Sportul Snagov - ACS Poli Timișoara 0-0 (0-0) Chindia Târgoviște - Daco-Getica București 4-2 (0-1)

ASU Politehnic­a Timișoara - Petrolul Ploiești 3-0 (2-0)

Universita­tea Cluj - FC Argeș 0-0 (0-0)

Petrolul Ploiești și Universita­tea Cluj se vor întâlni sâmbătă, 30 martie, pe Stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, cu începere de la ora 19.30. Galeriile ambelor echipe și-au anunțat prezențe speciale, din punct de vedere al coregrafie­i, pentru partida respectivă.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania