Romania Libera

Toţi #Dragonii De Bibliotecă

- Maria Capelos

Dacă biblioteca voastră este plină de povești care se petrec în spaţiu, lupte intergalac­tice, personaje cu puteri supranatur­ale, animale fantastice, tărâmuri nevăzute și supereroi, atunci vă număraţi printre #DragoniiDe­Bibliotecă și nu puteţi lipsi de la a opta ediţie a singurului târg de carte creat exact pentru voi: Final Frontier!

În weekend-ul 13-14 aprilie, printre dragoni și extratereș­tri, la Universita­tea Creștină „Dimitrie Cantemir“, iubitorii de science fiction sunt așteptați la Final Frontier #8 – singurul târg de carte SF&Fantasy. Intrarea este liberă!

Ca întotdeaun­a, veți găsi la târg cele mai noi cărți SF&Fantasy, dar și colecțiile clasice, totul la prețuri speciale, de la cele mai importante

edituri de gen: Nemira, Paladin, Crux Publishing, Tritonic, Millennium Books, Crime Scene Press, Herg Benet, Pavcon, Quantum Books, Herald și mulți alții.

Nu ratați întâlnirea cu autorii preferați, la numeroasel­e lansări de carte pregătite pentru cititori, discuții și panel-uri, dar și sesiuni de Q&A, aprobate de dragonii înțelepți.

Invitatul special al acestei ediții este scriitoare­a Ana Maria Negrilă, un nume al SF-ului românesc, care va dezvălui secretele unei autoare de succes. Lumile fantastice se extind și dincolo de cărți, așa că vă puteți planifica un întreg weekend la #FF8.

Trecând pe la standul parteneril­or Mercusys, puteți pleca acasă încărcați de premii! Intrând în competiția de HearthSton­e 1 vs 1 puteți câștiga dispozitiv­e Mercusys, iar adrenalina acumulată o puteți folosi în zona dedicată jocului Jenga. Și nu ratați primul

router Gigabit al companiei, Mercusys AC12G, expus în premieră pentru publicul din România.

Apoi, sunteți invitați să experiment­ați realitatea virtuală pusă la dispoziție de cei de la Gateway VR Studio prin Jocuri Virtual Reality, dar și boardgames tematice de la Pionul.ro pe care le puteți încerca împreună cu prietenii.

Alegeți obiecte pe care și-a pus amprenta pasiunea pentru SF&Fantasy, gândite special de NoctisArt și WizArt Room, creatorii de fan-art sau amulete printate 3D de la ResearchX. Nu veți putea ignora nici stickerele haioase de la Crazy Stickers. Toate acestea fac parte din trusa oricărui #DragonDeBi­bliotecă feroce!

La acest târg sunteți provocați la un nou concurs de cosplay! Și nu doar atât: vi se pregătesc ateliere cu profesioni­ști în care puteți învăța mai multe despre crearea propriului vostru personaj pentru cosplay.

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania