Romania Libera

Edi Iordănescu s-a impus pe stadionul care poartă numele tatălui său

Liga I la fotbal a programat, duminică seară, două partide, în ambele grupe valorice. Derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB nu a avut un deznodămân­t favorabil vreuneia, astfel că lupta pentru titlu este departe de a se fi încheiat.

- Cristi Frisk

CFR Cluj și FCSB au căutat, mai degrabă, să închidă culoarele spre poarta proprie. A fost 0-0, cu posesie procentual superioară a ardelenilo­r, care au și trimis balonul de două ori în bara porții roș-albastre.

CFR Cluj are 38 de puncte, cu trei în plus față de ocupanta locului secund,FCSB.

Totuși, o hibă de regulament se relevă cu ușurință. Dacă play-off-ul propune înjumătăți­rea punctelor adunate de echipe în sezonul regulat, fapt relativ acceptat, iată că și programul pare a fi defectuos. Un al doilea avantaj major pentru FCSB, care a terminat pe locul al doilea prima fază, este că va juca meciul decisiv, poate cu titlul pe masă, pe teren propriu. În ultima etapă a sezonului, FCSB va primi replica adversarei principale, CFR Cluj, pe Arena Națională. Dacă această diferență de trei puncte se va menține până atunci, FCSB are nevoie doar de victorie în meciul direct, pentru a cuceri cununa cu lauri.

GAZ Metan a bătut la Voluntari

Foarte interesant a fost și meciul de la Voluntari,unde liderul din play-out, Gaz Metan Mediaș, a dispus de revelația FC Voluntari, cu 2-1. Venezuelea­nul Rondon a fost omulcheie al sibienilor, el dând o pasă ideală pentru Caiado, care a deschis scorul.Apoi Vlad a egalat din lovitură liberă, iar după pauză Rondon și-a reluat funcția sa principală, cea de atacant,marcând golul decisiv.

Gaz Metan Mediaș nu a pierdut niciun punct în play-out. Antrenorul oaspeților, Edward Iordănescu, este fiul fostului mare tehnician Anghel Iordănescu, al cărui nume este purtat de stadionul din Voluntari.

 ?? FOTO: AGERPRES ??
FOTO: AGERPRES

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania