Romania Libera

Finala Cupei Satelor la fotbal va avea loc la Cumpăna

În perioada 9-12 mai, comuna Cumpăna din județul Constanța va fi gazda ultimei faze a competiție­i organizate de Federația Română de Fotbal în colaborare cu Agenția pentru Finanțarea Investiții­lor Rurale.

- Cristi Frisk

Faza finală se va desfășura astfel: cele opt echipe calificate vor fi împărțite în două grupe a câte patru formații, urmând a se juca fiecare cu fiecare. Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în semifinale.

La faza finală s-au calificat opt echipe, Dumbrăvița (Timiș), Cumpăna (Constanța), Vârtoape (Teleorman), Ruginoasa (Iași), Rudeni (Ilfov), Turburea (Gorj), Feldioara (Brașov) și Sînmartin (Bihor), care vor lupta pentru trofeu și pentru premiul cel mare, o experiență de neuitat alături de echipa națională a României la partida cu Norvegia,din deplasare, din preliminar­iile Euro 2020.

Locurile 2 și 3 vor beneficia de un program VIP la partida România-Spania din preliminar­iile aceleiași competiții, meci ce va avea loc în toamnă pe Arena Națională.

Un meci se desfășoară pe durata a două reprize de câte 20 de minute fiecare,cu pauză de 5 minute.În caz de egalitate, la semifinale și finale, se trece direct la executarea loviturilo­r de departajar­e, fără prelungiri.

Competiția a fost deschisă copiilor din mediul rural, obiectivel­e urmărite fiind selecția pe termen lung, dar și populariza­rea fotbalului în mediul sătesc.Vom reveni cu amănunte!

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania