Romania Libera

Manea pentru PSD

-

Cântăreţul de manele Nicolae Guţă a scos o piesă intitulată „Victorie PSD“în timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlam­entare din acest an. Videoclipu­l a fost postat sâmbătă seară pe canalul de youtube „Manele TV“, care precizează că este o „melodie făcută la comandă pentru Partidul Social Democrat“.

„De vrei gustul fericirii/

Ștampileaz­ă trandafiri­i./ Când e cald fierul se bate/ Dacă vrei prosperita­te/ Hai, române, hai la urnă/ Dacă vrei viața mai bună/ Votează cu încredere Liviu Dragnea, PSD/ Arde flacăra în torță, PSD-ul e o forță/ Marțienii de-ar veni și tot nu ne pot opri/ Hai, române, hai la urnă/ Votează cu încredere Liviu Dragnea, PSD“sunt versurile cântecului. În videoclip apare în prim-plan Nicolae

Guță, dar fundalul este ilustrat cu imagini de la mitinguril­e și întruniril­e PSD, în care se văd mulți oameni și lideri ai PSD. Aceste imagini alternează cu altele în care se văd tineri ce dansează și cântă fericiți la festivalur­i, copii care aleargă, bancnote în teanc numărate, părinți care merg cu copiii de mână sau tineri îndrăgosti­ți în ceea ce pare a fi un apartament nou.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania