Romania Libera

Călărașiul a pierdut cu Botoșani

- Cristi Frisk

În Liga I la fotbal, în această săptămână este programată o etapă intermedia­ră. În meciurile de marți, oaspeții au fost la putere. FC Botoșani și-a asigurat un final liniștit de sezon, impunându-se la Călărași cu 2-0, în timp ce Poli Iași a remizat pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 1-1.

Axa Fulop-Golofca a fost decisivă pe malul Dunării. În minutul 28, Golofca a scos un penalty, fiind faultat în careul Dunării. Fulop Lorand a transforma­t pentru deschidere­a de scor. Apoi, în minutul 45, Golofca a

primit de la Fulop în extrema dreaptă și a trimis un șut superb, în diagonală, la vinclu. Șeptarul botoșănean a stabilit nu doar scorul pauzei, ci și pe cel final. El a recidivat după ce runda trecută marcase tot în minutul 45 golul de 2-0 cu Voluntari, printr-o execuție similară, șut la vinclu, din afara careului.

Remiză echitabilă la Mediaș

Gaz Metan Mediaș și Poli Iași au încheiat la egalitate, 1-1. După o primă repriză albă, Olaru, decarul medieșean, a fost eliminat în minutul 53 pentru cumul de cartonașe galbene. La faza imediat următoare, ieșenii au deschis scorul. Mingea a ajuns în careu, unde spațiile lăsate de apărarea gazdelor au fost generoase. Teixeira a șutat din lateral, mingea a ricoșat din bară la Sanoh, într-o poziție suspectă de ofsaid, care a marcat.

În inferiorit­ate numerică, amfitrioni­i au egalat prin Larie, care a reluat cu capul o lovitură liberă executată de Caiado.

În urma acestor rezultate, echipele moldave s-au salvat în proporție de 90% de la retrograda­re.

Aseară, după închiderea ediției tipărite, s-au desfășurat și celelalte două meciuri ale intermedia­rei: FC Hermannsta­dt – Dinamo și FC Voluntari – Concordia Chiajna.

 ??  ?? Liviu Ciubotariu, antrenor FC Botoșani
Liviu Ciubotariu, antrenor FC Botoșani
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania