Romania Libera

Hermannsta­dt a pierdut neverosimi­l cu Botoșaniul

Play-out-ul Ligii I la fotbal pare o poveste imposibil de pronostica­t. Hermannsta­dt, după punctul obținut cu trudă în Copou, a cedat pe teren propriu în runda intermedia­ră, contra celor de la FC Botoșani, cu 2-0.

- Cristi Frisk

Botoșaniul, echipă fără obiectiv concret pe final de campionat, s-a impus cu o lejeritate nonșalantă la Sibiu. Experiența echipei moldave a fost suficientă pentru a valorifica lipsa de maturitate a elevilor lui Vasile Miriuță. Botoșaniul a rămas în 10 oameni în minutul 81, la scorul de 0-0, după eliminarea lui Oaidă, pentru al doilea galben. De necrezut însă, sibienii s-au întrecut apoi în gafe. Masivul atacant Roman a driblat secunde în șir în careul amfitrioni­lor, el nefiind, să precizăm, un jucător

de tehnică individual­ă. După aceea a găsit și culoarul de șut potrivit pentru a deschide scorul, în minutul 85. În penultimul minut de joc, Patache a centrat de pe dreapta, pe contraatac, iar Golofca a împins mingea în plasă, de pe partea opusă. La ora redactării acestor rânduri, înainte de meciul Dunărea Călărași-Concordia Chiajna, incredibil, dar adevărat, lanterna roșie Chiajna încă are șanse matematice de a prinde barajul. Grație insuccesul­ui înregistra­t de sibieni, toate echipele din zonă (Voluntari, Călărași, Chiajna) au primit o importantă doză de oxigen. Chiajna trebuie să învingă în toate cele trei meciuri rămase la dispoziție, în timp ce Dunărea Călărași ar trebui să îi învingă doar pe cei de la Hermannsta­dt. O altă condiție este ca și Hermannsta­dt să piardă în etapa din week-end, penultima a sezonului.

Două intermedia­re consecutiv­e în play-out

Programul lunii mai în play-out-ul Ligii I la fotbal a fost unul realmente de maratonist. Echipele au avut două runde intermedia­re consecutiv­e,strângând astfel,în două săptămâni,cinci meciuri disputate. Sezonul se va încheia pe 2 iunie, însă echipa care va merge la baraj va trebui să treacă de aceste furci caudine pe 8 și 12 iunie. Vom reveni cu amănunte!

 ?? FOTO: INQUAM PHOTOS/OVIDIU DUMITRU MATIU ??
FOTO: INQUAM PHOTOS/OVIDIU DUMITRU MATIU
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania