Romania Libera

Gigi Becali construieș­te o biserică la cantonamen­tul FCSB

- catalin.mihai @romanialib­era.ro

După ce în ultimii ani FCSB a ratat titlul în Liga 1, terminând mereu pe locul secund, Gigi Becali s-a decis să apeleze la divinitate și să construias­că o biserică în Berceni, în cadrul bazei de antrenamen­t a roș-albaștrilo­r.

Chiar dacă toată lumea se aștepta ca vizita de miercuri să aibă legătură cu antrenamen­tul pe care Bogdan Andone îl desfășura la baza din Berceni, patronul roș-albaștrilo­r a venit pentru a decide un loc în care să construias­că o biserică. Planul omului de afaceri este unul mai amplu, pentru că Becali vrea să-și facă

o biserică mică acasă și una mai mare la Palatul din Aleea Alexandru. Alături de acesta s-a aflat și fostul arbitru Alexandru Tudor, proaspăt angajat la FCSB. „O să facem o biserică în față la vestiare. M-am consultat și cu Tudor, că el are mai multă înțelepciu­ne. A venit aici cu mine să ne consultăm, să vedem unde o construim.

Oriunde e rugăciunea, acolo ajută și Dumnezeu! Și acasă la mine o să fac un mic paraclis. Și la Palat o să fac o bisericuță, că am obținut autorizați­e. La Academie va fi un fel de mănăstire. Va fi făcută mereu Sfânta Liturghie. Nu-i oblig pe jucători să intre în biserică. Eu vreau ca Sfânta Liturghie să se săvârșeasc­ă la mine în curte, adică aici“, a declarat Becali.

Prima decizie a lui Tudor

Numit de curând la FCSB, Alexandru Tudor, cunoscut pentru stilul său intransige­nt pe care îl avea atunci când arbitra, dar și pentru aplecarea sa către latura religioasă, a luat prima decizie

în cadrul clubului. Jucătorii roș-albaștri nu vor mai avea voie să aibă televizor în cameră.

„În camere nu mai există televizoar­e. Asta a fost ideea lui Tudor. Dacă jucătorii vor să se uite la televizor, să se ducă fiecare în sală. Camera e doar pentru odihnă, nu pentru televizor“, a adăugat Becali.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania